kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Ulaştırma Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​Ulaştırma mühendisliği DGS puanları 2020 içindeki en düşük taban puan ve en büyük taban puan ile hangi üniversitelere yerleştirme yapılmıştır, DGS ulaştırma mühendisliği taban puanlar 2020 hangi yöntem ile ortaya çıkmaktadır, DGS ulaştırma mühendisliği taban puanları 2020 tablosundaki puanlar kaçlardadır sorularının cevaplarına ve DGS ulaştırma mühendisliği puanları 2020 tablosuna yazımıza göz atarak ulaşabilirsiniz.

Merkezi sınavlar ve yerleştirmeler ÖSYM tarafından hazırlanır ve uygulanır, ÖSYM özellikle merkezi yerleştirmelerde ortaya çıkan taban puanları bir sonraki sene hangi sınav söz konusu ise o sınavın tercih kılavuzlarına bölümlerin taban puanları olarak koyar.

ÖSYM’nin bu şekilde uygulayacağı duruma göre ortaya çıkan ve 2019 yerleştirmeleri sonrasında 2020 listelerine eklenecek DGS ulaştırma mühendisliği taban puanları 2020 listesine ait tabloyu aşağıda bulabilirsiniz. Yine merak ettiğiniz bir konu olan en küçük ve en büyük DGS ulaştırma mühendisliği puanları tablonun en altında ve en üstünde yer almakta olan üniversitelere aittir.

DGS ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
YALOVA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Ulaştırma Mühendisliği SAY 4 4 267,36264 273,22267

Üniversite bölümleri ve/veya ulaştırma mühendisliği bölümü, DGS, merkezi sınavlar ve yerleştirmeler ve bunların benzeri her konuda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz, tecrübe sahibi üyelerin ve yöneticilerin bulunduğu forum sayfalarımız hizmetinizdedir.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçeriğimizde bulunan DGS ulaştırma mühendisliği taban puanları 2020 tablosu ÖSYM’ye ait web sitesinde yer alan dosyalardan derlenmiştir. Bir değişiklik olduğunda ÖSYM duyuruda bulunacaktır ve bu yapılan duyuru herkes için esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.