kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2020 başarı sıralamaları kaç k ile geldi, zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi sıralama sayıları 2020 açıklandı mı, 2 yıllık zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2020 taban puanları listesindeki puanlar nasıl, 2 yıllık zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi puanları 2020 listesi hangi yöntemle düzenlenmektedir gibi soruların cevabını ve zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi taban puanları 2020 listesine ait tabloyu yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Yükseköğretim kurumları sınavı 2019 yerleştirmeleri ile belirlenen zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları, 2020’de ÖSYM’nin hazırlayarak yayınlayacağı YKS tercih kılavuzunda adaylara yol gösterici olarak eklenecektir. Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2020 taban puanları işte bu yöntem ile 2019 tercih sonuçlarına göre belirlenerek kılavuzlara konulmaktadır.

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi sıralama sayıları ÖSYM veya YÖK tarafından henüz ortaya konmadığı için yazımızda şu an yer alamamıştır. Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi başarı sıralamaları 2020 açıklandığında listeler tablo olarak yazımıza içine yerleştirilecektir.

2 yıllık zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 listesine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

ZEYTİNCİLİK VE ZEYTİN İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Edremit Meslek Yüksekokulu/Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi TYT 30 31 198,89014 307,58860
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ/Akhisar Meslek Yüksekokulu/Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi TYT 20 16 185,54226 348,56913

YKS ile ilişkili her şey ve üniversite bölümleri hakkında bilgi almak ve merak ettiklerinizi sormak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan sayısal bilgiler, zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2020 taban puanları ÖSYM tarafından hazırlanmış olan kılavuz içerisinden ve kurumun resmi internet sitesinden alınarak hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuruyu dikkate almanızı öneririz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.