kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Watsons Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Watsons Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Watsons Nedir? Kimin? Ne Demek? Watsons Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 Watsons Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Watsons İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2023

A+
A-

Son yıllarda daha çok insan kişisel bakım, kozmetik ve güzellik ürünlerine para harcamaya başladı. Bu nedenle bu alanlarda hizmet veren firmalara rağbet arttı. Güzellik merkezlerinin, estetik merkezlerinin yanı sıra kozmetik ürün satan mağazalara müşteriler akın etti. Bu noktada Türkiye’de her gün mağaza sayısını artıran Watsons firması dikkat çekmektedir. Kadın ve erkeklere yönelik cilt bakımı, kozmetik, kişisel bakım, makyaj, banyo, ev ürünleri satan firma yüzlerce kişiye de iş imkanı sunmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi firmada işe girmek istemekte ve firmanın maaş politikasını araştırmaktadır. Peki Watsons nedir? Ne demek? Kimin? Watsons personel maaşları 2023 ne kadar?

Kara Cuma (Black Friday) Nedir? Hangi Gün? İndirimleri Ne Zaman?

Watsons Nedir? Kimin? Ne Demek?

200 yıllık bir tarihe sahip firma 1841’de Hong Kong’da kurulmuştur. Watsons Grup bünyesindeki marka tüm dünyada 15 bini aşkın mağazaya ulaşmıştır. Türkiye’de ise firmanın 500’e yaklaşan firması vardır ve 4 bine yakın personele iş imkanı sunmaktadır. 

Watsons Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Türkiye’nin en büyük kozmetik perakendecilerinden biri olan Watsons’ın Türkiye’deki mağazalarında 4 bin civarında personel çalışmaktadır. Bu personeller günde ortalama 8.5 saat olmak üzere haftanın 6 günü çalışırlar. 1 gün de haftalık izin yaparlar. Firmanın temizliği, düzeni, güvenliği, müşteri memnuniyeti, ürün temini ve kasa gibi konularda görev yaparlar. Mağazalar gün boyu müşteri akınına uğradığı için çalışanlar sürekli ayaktadır. Hem müşterilerle ilgilenirler hem de rafların boş kalmasını engellerler. 

Watsons Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Firmada yeni işe başlayan deneyimsiz personellere 2023 yılında asgari ücret tutarı yani 8 bin 506 TL maaş ödemesi yapılır. Watsons personel maaşları 2023 en az 8 bin 506 TL’dir. Ayrıca personellere 400 TL civarında bakiyenin yüklü olduğu yemek kartı, yol yardımı da verilmektedir. Personellere satış hedeflerini tutturmaları durumunda prim ödemesi de yapılır. Watsons mağaza müdürü maaşları 2023 ise 13 bin 500 TL civarındadır.

Firmada çalışan personellere yılda 1 kez ikramiye verilmektedir. Uluslararası bir firma olan Watsons’da çalışanlara dini bayramlarda, yılbaşında, özel günlerde hediyeler verilir. Ayrıca çalışanlara ölüm, doğum, sağlık gibi konularda izin verilir. Gerekli görüldüğünde çalışanlara araç, cep telefonu, şirket hattı gibi donanımlar tahsis edilir. Şirkette kariyer hedefleyen çalışanlara eğitim verilir ve yatırım yapılır.

Watsons İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2023

Firmanın çalışma şartları, çalışma saatleri ve maaş ödemeleri sizi tatmin ettiyse iş başvurusunda bulunmayı düşünebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken firmanın resmi internet sitesine girerek kariyer bölümünden özgeçmiş oluşturabilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden de başvuru işlemleri yapılabilir. Son olarak firmanın mağazalarına giderek iş başvuru formu doldurabilir ve başvuru işlemlerini elle yapabilirsiniz. Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa mülakat süreci başlar ve bu süreç olumlu sonuçlanırsa işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Rossmann Personel Maaşları 

Watsons Türkiye Genel Müdürü kim?

Watsons Türkiye’nin genel müdürlük görevine, 01.12.2017 tarihi itibarıyla M. Mete Yurddaş atandı.

Yorumlar

  1. Nevin Avatar Nevin dedi ki:

    Şöyle bir netlik getirmek istiyorum. 2021 itibariyle Asgari ücret +805 tl sodekso. Yarışma ve satış primleri tutarsa maksimum 100 TL gibi komik primler! Mağaza müdürü derece ile oluyor. Misal 3.derecesin asgari ücret +100. 2.derece asgari ücret +200 bu şekilde gidiyor en fazla 2.derece oluyorsun. Derecelendirme yılda 2 kez yapılıyor terfi adı altında alan müdürü terfini verirse alıyorsun o da çoook zor. Her işi yaparsın ama personelden aldığın fazla tutar maksimum 300 TL'dir. İş yüküne göre çok az. Ama görüşme esnasında bunlar bahsedilmez. Her şey mükemmeldir.