kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Uzman Alım İlanı 2020

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman alım ilanı 2020 yılı için yayınlandı. İlana başvuru şartları nelerdir? Kaç kişi alınacak? Sınavı nasıl olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere Uzman Alım İlanı yayınladı. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı kaç kişilik olacak? Sınavı nasıl? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların DMK’da yer alan genel memurluk şartlarını taşıyor olmaları, sınavın yapılacağı tarih itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, üniversitelerin aşağıda tabloda belirteceğimiz dört yıllık bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları ve yine tabloda yer vereceğimiz puan türlerinden yeterli puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 30 Haziran 2020 tarihinde mesai bitimine dek birimin kendi internet adresi üzerinden temin edilecek evrak ile yapılması gerekmektedir. Adayların elden yapacakları herhangi bir başvuru kabul edilmeyecek evrak posta/kargo vasıtası ile yollanabilecektir

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişi İçin Yapılacak? Hangi Puan Türleri ile Başvuru Yapılabilecek?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı aşağıdaki tabloda yer alan bölümlerden belirtilen sayıda aday için yapılacak ve adayların tabloda yer alan KPSS puan türlerinde en az 80 puanları olması gerekecektir.

Bölüm Kadro Sayısı Puan Türü
Hukuk Fakültesi 2 kişi KPSS P4
Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler
2 kişi KPSS P32
KPSS P37
Maliye
İktisat
Çalışma Ekonomisi
1 kişi KPSS P16
KPSS P21
KPSS P42
Mühendislik 1 kişi KPSS P1
Matematik
İstatistik
Ekonometri
2 kişi KPSS P1
KPSS P12
KPSS P13
TOPLAM 8 kişi

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı Sınavı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımına başvuruda bulunacak olan adayların her bir alan için mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadarı birim tarafından düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılabileceklerdir. Sözlü mülakatlar 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından 13 Temmuz 2020 ile 29 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımında Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan almış oldukları puanların yanında yine Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenmiş olan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS’den en az B Düzeyi yani 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımına dair tüm detayları ve ilandaki diğer şartları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Alımı sürecini takip etmek ve sınavına dair sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.