kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elektronörofizyoloji Teknikeri KPSS 2020/14 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Elektronörofizyoloji teknikeri 2020/14 KPSS atama taban puanları kaçta kalmıştır? Elektronörofizyoloji teknikeri atamaları içinde en yüksek ve en küçük atama puanı kaçtır?

Memur olmak için ülkemizde KPSS’ye girmek gerekir. Kamu personeli seçme sınavı adını taşıyan bu sınava giren adaylar ya branşları özelinde varsa belli puan türlerinden puanlar veya herkesin girdiği ve genel puanın hesaplandığı GK-GY yani genel kültür genel yetenek sınavına girerek merkezi atamaların gerçekleşmesini de sağlayan puan almalıdırlar. Alınabilecek puan ne kadar yüksek olursa adayın atanma ihtimali o kadar artmaktadır çünkü bu bir seçme sınavıdır ve adaylar seçilmelerini sağlayacak kadar puan almalıdırlar. Peki bir aday atanmasını sağlayacak puanın ne kadar olacağını nereden bilebilir? Ne yazık ki bunu net bir biçimde bilme ihtimali bulunmamaktadır çünkü alım yapılacak kadro sayısından sınavın o yılki zorluk derecesine kadar her şey bu puanlarda değişkenlik olmasına neden olmaktadır. Yine de önceki yılların merkezi atama puanları adaylara bir fikir verebilir diyerek bu yazımızda elektronörofizyoloji teknikeri KPSS 2020/14 atama taban puanları listesini yayımladık.

ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI KPSS 2020/14

Sağlık bakanlığı merkezi atamalar ile personel alımı gerçekleştirmektedir ve 2020 yılında pandeminin etkisi ile oldukça bereketli geçmiştir diyebiliriz. 2020/14 merkezi atamasında ise 12000 personel alımı yapılmakla birlikte elektronörofizyoloji teknikeri olarak atanabileceklere ayrılan kadro sayısı 20 idi.

En büyük atama taban puanı ile elektronörofizyoloji teknikeri mesleğine yerleşen aday Ankara iline 93,273 puan ile atanırken en küçük atama puanı ile yine elektronörofizyoloji teknikeri mesleğine yerleşen aday Adana iline 88,185 puan ile atanmıştır.

Sağlık Bakanlığı merkezi atamasına ait elektronörofizyoloji teknikeri 2020/14 KPSS atama taban puanları listesi aşağıdadır.

kpss 2020 14 elektronorofizyoloji teknikeri atama taban puanlari

Kamu personeli seçme sınavı, memuriyet, maaşlar, meslekler ve benzeri pek çok konu için sitemizde yer alan diğer içeriklere göz atabilir ve aynı zamanda merak ettiklerinizi sormak için FORUM.TERCİHİNİYAP.NET adresindeki forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

*Sağlık Bakanlığı merkezi atamasına ait 2020/14 KPSS elektronörofizyoloji teknikeri atama puanları listesi ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinde yayımlanan içeriklerden derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişikliği ÖSYM duyuracaktır ve bu duyuru tüm adaylar için esas olacaktır.

Yorumlar

  1. kelbasgüso Avatar kelbasgüso dedi ki:

    ne olacabu elektronorologlar 😀