kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ASDEP Önlisans Mezunu Büro Personeli KPSS 2019/6 Atama Taban Puanları

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sözleşmeli personel alımına ilişkin KPSS 2019/6 sözleşmeli personel sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından açıklanan sonuçlara göre önlisans mezunu büro personeli atama taban puanları kaçta kaldı? Herhangi bir önlisans mezunu olanlar için KPSS 2019/6 atama taban puanları kaçta kalmıştır? KPSS 2019/6 büro personeli atama taban puanları kaçtır? Önlisans mezunu büro personeli olarak en düşük kaç puanla atama olmuştur? İşte detaylar…

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre önlisans mezunu büro personeli atama taban puanları kaçta kaldı? En düşük puanda kalan büro personeli ataması kaç puanda kaldı? Herhangi bir önlisans mezunu olanlar için KPSS 2019/6 atama taban puanları kaçta kalmıştır? KPSS 2019/6 sözleşmeli personel merkezi yerleştirme sonuçlarına göre büro personeli ataması kaçta kalmıştır? En yüksek ve en düşük puanla büro personeli ataması hangi kurumlara yapılmıştır? Tablomuz içerisinde görebilirsiniz.

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS 2019/6 Kontenjanları

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 1000’i ASDEP olmak üzere toplamda 2.313 personel almak için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlanmıştı. 2019/6 KPSS Tercih Kılavuzunda lise mezunu olarak büro personeli unvanında 82 kontenjan, önlisans mezunu olarak büro personeli, destek personeli ve diğer sağlık personeli unvanlarında 326 kontenjan ve önlisans düzeyinde ise; öğretmen, psikolog, sosyal çalışmacı, hemşire, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, büro personeli, fizyoterapist, diğer sağlık personeli unvanlarında 1.905 kontenjana yer verilmişti. ÖSYM tarafından KPSS 2019/6 ASDEP sözleşmeli personel alımına ilişkin puanlar açıklandı. Biz de bu atama sürecine ait puanları bölüm bölüm tablo haline getirdik.

buro personeli 1

buro personeli 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.