kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Tesbih İşi Veren Firmalar Hangileri? Tesbih Dizme İşi Nasıl Yapılır?

Evde Tesbih İşi Veren Firmalar Hangileri? Tesbih Dizme İşi Nasıl Yapılır? Evde Tespih Dizme İşi Para Kazandırır Mı? Ne Kadar Kazandırır? Evde Tespih İşi Veren Firmalar Nasıl Bulunur?

A+
A-

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla insanların karşısına yeni fırsatlar çıktı. Evde hobi olarak veya kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için veya ev ekonomisine katkı sağlamak için el işi yapan anneler, teyzeler, kadınlar instagram hesabı açarak satış yapmaya başladı. İnsanlar tesbih, saat, bileklik gibi ürünleri üretip, satmaya yöneldi. Ayrıca ekonomik düzen de kötüye gidince ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenlerin sayısı da yükseldi. İnsanlar el becerileri ile bir şeyler üretmeye başladı. Özellikle de evde tesbih yapma, evde tesbih dizme işine giren, girmek isteyenlerin sayısı iki üç katına çıktı. Peki Evde Tesbih İşi Veren Firmalar Hangileri Tesbih Dizme İşi Nasıl Yapılır?

Evde Bebek Şekeri İşi Yaparak Para Kazanılır Mı? Ne Kadar Kazanılır?

Tesbih Nedir? Ne Demek?

Günümüzde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı tesbihin ne olduğunu bilmektedir. Her vatandaş en az 1 kere tesbihe, tesbih taşıyan kişiye denk gelmiştir. Tesbih Arapça bir sözcüktür. Dini sözleri söylemek, tekrarlamak, dini sözleri söylerken sayım yapmak için kullanılmıştır. Ancak eli oyalamak, stres atmak, sallamak için de kullanılır. Dini anlamlarının yanı sıra doğal taşlarla ilgilenen kişiler de kullanabilir. Ayrıca günümüzde bir aksesuar haline gelmiştir. Genellikle 33 ve 99 adet boncuktan, taştan oluşur. Ağır abi olarak bilinen kişilerin elinden düşürmediği tesbihlerin Kurtlar Vadisi gibi diziler sonrasında popüler olduğu söylenmektedir. kamu haber

Evde Tespih İşi Veren Firmalar Hangileri?

Evden çalışarak aile ekonomisine destek olmak, masraflarını karşılamak isteyen kişiler küçük işler aramaktadır. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşması ile internetten bir şeyler satmak yaygınlaşmıştır. Bu nedenle pek çok kişi aile üyelerine, çevresine tesbih, bileklik, kolye, maske vb. ürünleri ürettirip satışa sunmaktadır. Bazı girişimciler, kişiler, ticaret insanları da dışardan insanlara sipariş vermektedir. Bu kapsamda evde tesbih işi veren firmalar da bulunur. Bu firmalarla anlaştığınızda size belirli sayıda bir iş verilir. Örneğin aylık size 250-500 adet tespih siparişi verilir. Bu kadar tespit yapmaya yetecek kadar size ip ve boncuk gönderilir. Siz de bunlardan üretim yaparsnız. Tespih başına birkaç liradan anlaşma sağlayabilirsiniz.

Evde Tesbih Dizme İşi Nasıl Yapılır?

Size tespih işi, siparişi verecek kişi ya da işletme ile anlaştıktan sonra süreç başlar. Size ip ve boncuk gönderiler. Tespihin türüne, boyutuna, özelliklerine göre üretim yapmanız istenir. Size belirli bir sayı verilir. Örneğin aylık 250-500 tane tespih siparişi sizden istenmektedir. Siparişleri tamamladıktan sonra yaptığınız anlaşmaya bağlı olarak ücret alırsınız. Genelde tespih başına birkaç liralık bir ücret üzerinden anlaşma sağlanır.

Evde Tespih Dizme İşi Para Kazandırır Mı? Ne Kadar Kazandırır?

Bu sorulara net cevap vermek zordur. Bu işten iyi para kazanan da vardır. Para kazanamayan da vardır. Bu noktada anlaşma yaptığınız firma önemlidir. Örneğin aylık 500 tespih için 500 lira alıyorsanız bu iyi bir anlaşma olabilir. Ancak genelde 1000 tespih için 500 liralık anlaşmalar yapılmaktadır. Sektörde, piyasada bu rakamlar konuşulmaktadır. Eğer ürettiğiniz tespih sayısını arttırabilirseniz ve siz de ürettiğiniz tespihleri kendiniz doğrudan satabilirseniz kazancınızı arttırabilirsiniz.

Evde Tespih İşi Veren Firmalar Nasıl Bulunur?

Bununla ilgili olarak instagram hesapları, twitter hesapları, facebook hesapları ve grupları takip edilmelidir. Tesbih işi yapan, tesbih satan kişilerle iletişime geçilmelidir. Ayrıca internette araştırma yaparak bu tarz internet siteleri ve paylaşımları bulabilirsiniz. Yapmanız gereken insanlarla iletişime geçmek olacaktır. Bunun için en iyi yolda e-posta üzerinden iletişime geçmektir. Daha sonra telefon üzerinden görüşme yapabilirsiniz. Ancak bu konuda sizden para isteyenler, teminat almak isteyenler de olacaktır. Sizden para isteyen kişilere güvenmemenizi www.tercihiniyap.net ailesi olarak öneririz. Böylece dolandırıcılardan korunmuş olursunuz.

Evde Börek Yaparak Para Kazanılır Mı? Ne Kadar Para Kazanılır?

En güzel tesbih neden yapılır?

Tesbih tutkunlarının en çok tercih ettiği doğal taş tesbih çeşitleri ise akik, oniks, sedef, ametist, kaplan gözü, inci, mercan, jasper, kuvars ve safirdir.

Yorumlar

  1. Merve uçar Avatar Merve uçar dedi ki:

    Evim pendik kavakpınar da tesbih işi yapmak istiyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim