kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Geleneksel Türk Sanatları 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Geleneksel Türk Sanatları bölümü kaç puanla kapatabilir? 2019 YKS'de Geleneksel Türk Sanatları taban puanları kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Geleneksel Türk Sanatları bölümü için hazırlık yapan üniversite öğrencisi adayları 2020 YKS sürecinde tercihlerine karar vermek için 2019 YKS yerleştirme sonuçlarına göre Geleneksel Türk Sanatları bölümünün kaç puanla kapadığı bilgisine ihtiyaç duymaktadırlar. Bu bilgiyi yazımızın devamında bulabileceksiniz.

Geleneksel Türk Sanatları 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sözel puanı ile adayların yerleşebilecekleri bölümler arasında yer alan Geleneksel Türk Sanatları bölümü, ülkemizde yalnızca Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde bulunmaktadır. Bu üniversitede yer alan bölüme 2019 YKS adaylarının en yüksek ve en düşük yerleşme puanlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz. 

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ   Geleneksel Türk Sanatları (M.T.O.K.)  Ücretsiz 807.630 225,85495

Geleneksel Türk Sanatları bölümüne hazırlık yapan üniversite öğrencisi adaylarının merak ettiği tüm hususlara dair sorular sorabilecekleri, 2020 YKS hazırlık sürecinde fikir alışverişinde bulunabilecekleri FORUM sayfamıza ulaşmak için Tıklayınız!

Geleneksel Türk Sanatları bölümüne dair 2019 YKS yerleştirme sonuçlarından yalnızca tavan ve taban puan bilgileri yayınlanmış, başarı sıralamasına dairse henüz bir açıklama yapılmamıştır. Bu açıklamanın gelmesinin ardından yazımızı ve tablomuzu taban puan bilgisini de ilave ederek güncelleyeceğiz.

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.