kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alım İlanı 2020 (50 Kişi)

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 yılında alımı gerçekleştirilmek üzere 50 kişilik personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları, başvuru süresi ve diğer detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmakta olan Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre 2020 yılında 50 personel alımı gerçekleştirilecek. İlana göre 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları neler? 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına hangi tarihler arasında başvuru yapılabilecek? 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı nasıl yapılacak? 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikli olarak devlet memuru olmak için öngörülmüş olan temel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapabilmeleri için alımın yapılması planlanan 2020 yılının 1 Ocak tarihi itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Bunun yanında Başkanlık tarafından belirlenmiş olan ve aşağıda yer vereceğimiz özel başvuru şartlarını da haiz olmaları şarttır. kamu haber

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecek?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 24 Kasım 2020 Salı gününden 4 Aralık 2020 Cuma gününe kadar tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi web adresinde yer alan sınav başvuru adresinden yapmaları gerekmektedir.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Hangi İller İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda bulunabilecekleri illeri aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Olan İl Alım Yapılacak Olan Sayı
İstanbul 24 kişi
Ankara 3 kişi
İzmir 2 kişi
Adana 2 kişi
Denizli 1 kişi
Bursa 2 kişi
Edirne 2 kişi
Diyarbakır 1 kişi
Gaziantep 2 kişi
Erzurum 1 kişi
Zonguldak 1 kişi
Şanlıurfa 2 kişi
Tekirdağ 1 kişi
Samsun 2 kişi
Sakarya 1 kişi
Kahramanmaraş 1 kişi
Malatya 1 kişi
Hatay 1 kişi
TOPLAM 50 kişi

hmb logo 1

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Hangi KPSS Puan Türü İle Yapılacak?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS’nin Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Hangi Unvan İçin Gerçekleştirilecek ve Statüsü Ne Olacak?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Avukatlık kadrosu için gerçekleştirilecektir. 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı kapsamında mesleğe girecek olan adaylar Sözleşmeli statüde görev yürüteceklerdir.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun durumda bulunmaları ve 2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı başvurularının son günü olan 4 Aralık 2020 tarihi itibariyle avukatlık ruhsatına sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı başvuruları tıpkı Başkanlığın diğer alımı olan Gelir Uzman Yardımcılığı alımı başvuruları gibi beş il tercihi yapılarak gerçekleştirilebilecek. 5 il tercihi sistemine dair daha fazla bilgi edinmek için Gelir Uzman Yardımcılığı başvuruları hakkında hazırlamış olduğumuz çalışmamıza aşağıda yer alan yönlendirme ile ulaşabilirsiniz;

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Nasıl Olacak?

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına mesleğe alınacak aday sayısının üç katı kadar aday il bazında belirlenerek sözlü mülakatla tek aşamada alınacaktır.

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımına dair detaylı bilgileri öğrenmek adına ve belgeleri görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Gelir İdaresi Başkanlığı Personel Alımı sürecini izlemek ve daha ayrıntılı bilgileri edinmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.