kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alım İlanı 2020

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 29 Eylül 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre personel alımı gerçekleştirilecek. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı ilan detayları haberimizde.

A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 29 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan ilana göre 53 adet personel alımı gerçekleştirilecek. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı başvuru şartları neler? 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımına dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşımaları, 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımının yapılacağı yılın birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları, Kurum tarafından talep edilen puan türlerinden yeterli puana sahip olmaları, diğer özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 5 Ekim 2020 tarihinden 16 Ekim 2020 tarihine kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların elektronik ortamda yapacakları başvurudan sonra gerekli belgeleri 20 Ekim 2020 tarihine kadar Bakanlığa elden ya da posta kanalıyla ulaştırmaları gerekmektedir. Bu belgelere dair detaylara 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı ilanının tam metninde aşağıda erişebilirsiniz.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Sınavı Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan kadrolara alınması planlanan aday sayısının 4 katı kadar aday Bakanlık tarafından ilan edilecek tarihte sözlü mülakatlara katılacaklardır. Sözlü mülakatlar Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Ankara’da yapılacaktır.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı KPSS Şartı Var Mı?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın ilgili oturumlarında yeterli puanlara sahip olmaları gerekmektedir. Kadro sayıları ile birlikte puan türlerine aşağıda tabloda yer vereceğiz.

hazine ve mal 1

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Statüsü Nedir?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek personel sözleşmeli statüde olacaktır.

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Yapılacak?

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı kapsamında toplam 53 kişi kadroya alınacak. 2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadrolar, KPSS puan türleri ve kadro sayılarına aşağıda yer alan tabloda erişebilirsiniz;

Kadro Alım Sayısı KPSS Puan Türü
Büro Personeli – Bilg. İşlemeni 3 kişi
Destek Personeli – Yardımcı Hizmetli 25 kişi
Destek Personeli – Şoför 2 kişi
Koruma ve Güvenlik Görevlisi 15 kişi
Tekniker – Elektrik 3 kişi
Tekniker – Sıhhi Tesisat 2 kişi
Tekniker – İnşaat 2 kişi
Tekniker – İklimlendirme 1 kişi
TOPLAM 53 kişi

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı başvuru sürecini, başvuru belgelerini ve diğer detayları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.