kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2020 (25 kişi)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı için 25 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Hangi unvanlara alım var? Başvuru şartları neler?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı ilanı yayınlandı. İlana göre hangi unvanlar için alım yapılacak? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı için başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvuru koşullarını sağlıyorlarsa başvurularını  14 Aralık 2020 tarihinden 18 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yayımlanmış olan elektronik başvuru evrakını doldurarak yapılacaktır.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların genel başvuru koşulları olan Türk Vatandaşlığı, kamu hak mahrumiyeti olmamak, yüz kızartıcı, devlete karşı suçlardan mahkum olmamak ya da kasti suçlardan bir yıl ve daha fazla hüküm giymemiş olmak, görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde akıl rahatsızlığı sahibi olmamak ve erkek adayların 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunabilmeler için öngörülen askerlikle ilişiksiz olmak şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Bununla birlikte adayların 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuru yapabilmeleri için önceki çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşu varsa, buradan disiplinsizlik nedeniyle ya da ahlaki gerekçelerle atılmamış olmaları gerekir. Adayların 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı sınavlarının yapılacağı senenin birinci günü dikkate alınmak şartıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları lazımdır. Kamu ilanı

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı İçin Evrak Teslimi Yapılacak Mı?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunan adayların başvuru için gerekli görülen belgeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ilgili birimleri tarafından e-Devlet üzerinden temin edilecektir. Adaylar tarafından herhangi bir farklı belge ibrazı talep edilmemektedir.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımının kadrolara göre dağılımını, mezun olunması icap eden bölümleri aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

İBB Alım Unvanı Kadro Sayısı Mezun Olunması İstenen Bölüm
Ekonomist alımı 1 kişi İktisat
Ekonomi
İş İdaresi ve İktisat bölümlerinin birisi
Hemşire alımı 9 kişi Hemşirelik
Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri
Sağlık Memurluğu bölümlerinin birisi
Mühendis alımı 2 kişi End. Müh.
End. Sist. Müh.
End. ve Sistem Müh. bölümlerinden biri
Mühendis alımı 3 kişi İnşaat Mühendisliği bölümü
Çocuk Gelişimcisi alımı 1 kişi Çocuk gelişimi
Çocuk Sağlığı ve Gelişimi bölümlerinden biri
Eğitmen alımı 1 kişi Bilişim Teknolojileri bölümü
Teknisyen alımı 5 kişi Liselerin Makine Teknolojisi alanlarından mezun olmak.
Tekniker alımı 1 kişi İnşaat, İnşaat Tekn. veya İnşaat Teknikerliği bölümlerinden biri
Şehir Plancısı alımı 1 kişi Şehir ve Bölge planlama bölümü
Mimar alımı 1 kişi Mimarlık bölümü
TOPLAM 25 kişi

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru yapabilmeleri için herhangi bir KPSS oturumu puan türü talep edilmemiştir. Bunun yerine adayların mezun oldukları bölümde elde etmiş oldukları not ortalaması ile 2020 YKS sonuçlarında bölümlerinin taban yerleştirme puanının etkilediği bir başarı puanı hesaplaması ile adaylar belirlenecektir.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı İçin YDS Şartı Var Mı?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Mühendislik alımlarına, Şehir Plancısı alımına, Mimar alımına ve Ekonomist alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı YDS’nin İngilizce oturumlarında en az C seviyesine yani 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı Sınavına Kaç Kişi Katlacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan yukarıda yer verdiğimiz hesaplama ile elde edilecek olan başarı puanına bakılarak her kadro için ayrı belirlenmek üzere üç kat aday sınava katılma hakkı elde edecek

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımının diğer şartlarını, süreçleri ve merak ettiğiniz her şeyi incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 25 Kişilik Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla alıma dair istişarelerde bulunabilmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.