kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2021 yılı müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Başvuru koşulları ile diğer ayrıntılar haberimizde.

2021 yılında alım süreci yürütülmek üzere Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından 2021 yılı müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında nasıl gerçekleştirilebilecek? 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişi için yapılacak? 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımının ayrıntılarına ve ilan metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı  Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların her şeyden evvel devlet memuriyeti için mevzuatta belirlenmiş olan genel başvuru koşullarını haiz olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin Hukuk fakültelerinden veya İİBF-SBF ve dengi fakültelerin bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru için Başkanlığın istediği yaş sınırı ise otuz beştir. Yani 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların alımın yapılacak 2021 senesinin 1 Ocak günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. 

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecek? 

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan ve başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar başvurularını 1 Mart 2021 tarihinden 19 Mart 2021 tarihine değin mesai saatleri içerisinde bizzat ya da posta kanalıyla gerçekleştirebilecekler. Kamu ilanı

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan mesleğe alınacağı Belediye Başkanlığı tarafından ilan edilmiş olan aday sayısının yirmi katı kadarı 2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı yarışma sınavına katılma hakkı elde edeceklerdir. Bu belirleme adayların KPSS 2020 ya da KPSS 2019 oturumlarında almış oldukları KPSS P48 puanlarına göre yapılacak olan sıralama ile yapılacaktır.

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişinin Mesleğe Alınması İçin Düzenlenecek?

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında mesleğe toplam üç adet Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Yazılı Yarışma Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı yarışma sınavı toplam 60 adayın katılımıyla 10 Nisan 2021 tarihinde Gaziantep Üniversitesi İİBF binasında gerçekleştirilecektir.

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Yazılı Sınavına Katılma Hakkı Olanlar Ne Zaman İlan Edilecek?

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan hangilerinin yazılı sınava katılabileceklerine dair duyuru 22 Mart 2021 tarihinde Belediye’nin sitesinden yapılacaktır. 

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarına ulaşmak ve sınav konularını da görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınava hazırlık yürütmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.