kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Büro Personeli – KYK Yurt Yönetim Personeli Taban Puan Karşılaştırma

İçişleri Büro Personeli taban puanları. KYK Yurt Yönetim Personeli taban puanları. İçişleri Büro Personeli ile KYK Yurt Yönetim Personeli taban puan karşılaştırma. Hangi illerde İçişleri sözleşmeli personel alımı, KYK personel alımında daha yüksek puanda kapattı? 2017 sözleşmeli personel alımlarını tablo haline getirerek karşılaştırdık.

A+
A-

2017 yılı içerisinde önce Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), 601 erkek ve 443 kadın olmak üzere 1044 kişilik sözleşmeli  personel alım ilanına çıktı. KYK sözleşmeli yurt yönetim personeli alımları devam ederken, İçişleri Bakanlığı 928 Lisans mezunu, 617 Önlisans mezunu olmak üzere 1.545 kişilik Büro Personeli alım ilanı yayımladı. Her iki ilanda da atama yapılacak kişi sayısının dört katı kadar aday mülakata katılmaya hak kazandı. Bu iki ilanda da iller için ayrı ayrı kontenjanlar ve taban puanlar oluştu. Biz de tercihiniyap ailesi olarak bu iki ilan sonucu oluşan taban puanları tablo haline getirerek sizlerin incelemesine sunuyoruz.

İçişleri Büro Personeli ve KYK Yurt Yönetim Personeli Taban Puanları Tablosu

Bu iki tabloyu bir araya getirmemizdeki en önemli sebep, KPSSP3 puanı ile açıktan alım yapılan yerler için, hangi illerin yüksek kapatıp, hangilerinin düşük kapattığını görmenizi sağlamaktır. Bilindiği üzere, PTT bir kaç ay içerisinde 2.500 kişilik büro personeli ve dağıtıcı ilanına çıkacaktır. Sizlere sunduğumuz karşılaştırma sayesinde, bu türden alımlarda hangi illerin daha düşük kapatacağını öngörebilirsiniz.

2017 İçişleri ve KYK Sözleşmeli Personel Alımları Taban Puanları 

Gündem Haber

2848 1 e08252a3b6869ade1d1ad3767f56250c scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.