kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tepe Güvenlik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Tepe Güvenlik Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Tepe Güvenlik nedir? Ne demek? Kimin? Tepe güvenlik çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Tepe Güvenlik iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

2000’li yıllarla birlikte dünyadaki güvenlik algısı değişti. İnsanların, kurumların, mekanların, doğanın korunma ihtiyacı arttı. Bu kapsamda güvenlik hizmeti veren firmalar öne çıkmaktadır. Türkiye’de güvenlik hizmeti veren firmaların sayısı artmakta ve bazı firmaların ünü tüm ülkeye yayılmaktadır. Bu kapsamda Tepe Güvenlik firmasına ayrı bir parantez açmak gerekir. Kamu hizmetlerine, özel şirketlere, teşebbüslere, kurum ve kuruluşlara, insanlara, hayvanlara, doğaya ve akla gelen her türlü şeye koruma ve güvenlik hizmeti sağlayan Tepe Güvenlik firması ülkedeki önemli güvenlik şirketlerinden bir tanesidir. Son zamanlarda hizmet verdiği şehir sayısını ve personel sayısını artıran firmada işe girmek isteyenler sayısında da önemli bir artış olmuştur. Bu nedenle pek çok kişi firma hakkında araştırma yapmaya ve soru sormaya başlamıştır. Peki Tepe Güvenlik nedir? Ne demek? Kimin? Tepe Güvenlik çalışma şartlar 2023 çalışma saatleri nasıl? Tepe Güvenlik personel maaşları 2023 ne kadar? Tepe Güvenlik iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

Milli Güvenlik Kurulu MGK Uzman Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?

<div></div>

Tepe Güvenlik Nedir? Ne Demek? Kimin?

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri ismi ile faaliyet gösteren firma kamuoyunda “Tepe Güvenlik” olarak bilinmektedir. Firma 1993 yılında Ankara’da kurulmuştur. Bilkent Holding bünyesinde kurulan firma özel güvenlik hizmeti vermektedir. İlk etapta bağlı olduğu holdingin ve ona yakın kuruluşların güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan firma 1997 yılında anonim şirkete dönüşmüştür. Can ve mal güvenliğini sağlamak için faaliyetlerini sürdüren firma yıllar geçtikçe tüm uluslararası standartları karşılamış ve onlarca başarıya imza atmıştır. Uluslararası standartta yeterlilik seviyesine ulaşan firma binlere kişiye iş imkanı ve eğtiim vermektedir. Firmanın yönetim kurulu başkanı Levent Güler’dir. Şirketin kurucusu ise İhsan Doğramacı’dır.

<div></div>

Tepe Güvenlik Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Güvenlik firmaları oldukça kritik görevler üstlenirler. Akla gelebilecek her yeri ve her şeyi korumak için hizmet veren firma ülke genelinde önemli görevler üstlenmektedir. Bu kapsamda kıyı ve liman güvenliği, bina güvenliği, arazi, arsa güvenliği, kamu kurum ve kuruluşların, özel şirketlerin güvenliği, insanlara ve hayvanlara yönelik güvenlik hizmetleri, park, bahçe gibi alanlara yönelik güvenlik hizmetleri verilmektedir. Kesintisiz hizmet anlayışı ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren firmada yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Personellerin çalışma temposu oldukça ağır ve yorucu olabilmektedir. Personeller genellikle iki vardiya sistemiyle çalışır. İlk olarak bazı personellerin 12 saat çalışıp 36 saat dinlenmesi mümkündür. Ayrıca 24 saat çalışan personeller 48 saat izin alabilir. İkinci olarak ise personeller düzenli olarak haftanın 6 günü günde 8 saat civarında çalışır. Personellerin haftalık çalışması gereken süre ise 45 saattir. Personeller oldukça kritik bir görev üstlenirler. Güvenlik konusunda ihmal ve şaka olmaz. Bu nedenle personeller işlerini büyük bir ciddiyetle yapmalıdır. Bunun dışında mesleğin standarları oldukça yüksektir. Personeller haftada 6 gün çalışıp 1 gün izin yaparlar. Genellikle konforlu bir ortamda çalışırlar. 1 yıl çalışan personeller de 14+2 gün yıllık izin hakkına kavuşurlar.

<div></div>

Tepe Güvenlik Personel Maaşları 2023

Firma sektördeki en önemli aktörlerden bir tanesidir. Ayrıca personellerine tanıdığı haklar ve verdiği ücretler bakımından sektör standartlarını yukarı taşımaktadır. Ankara merkezli firmanın en önemli rakibi Anfa Güvenlik firması olarak gösterilmektedir. Ancak Tepe Güvenlik firması personellerine verdiği maaşlarla rakip tanımamaktadır. Bu kapsamda firmaya yeni giren personellerin maaşları 2023 yılında asgari ücretten yaklaşık yüzde 50 oranında daha yüksektir. Güvenlik firmaları genelde personellerine asgari ücret yani 8506 TL verirken Tepe Güvenlik personel maaşları 2023 9 bin TL civarındadır. Ayrıca firma personellerine yemek hizmeti vererek yemek masraflarını da karşılamaktadır. Ayrıca yol ücreti veya servis imkanı da tanınmaktadır. Deneyimini, başarısını artıran, kendini gösteren personellerin maaşları artabilmektedir. Ayrıca başarılı personellerin mevkileri de kısa sürede yükselir.

<div></div>

Tepe Güvenlik İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 

Firmada çalışmak için ilk olarak iş başvurusu yapmanız gerekmektedir. Bu kapsamda başvurabileceğiniz birkaç farklı yol bulunmaktadır. Tepe Güvenlik firmasına iş başvurusu yapmak için ilk olarak firmanın resmi internet sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Kariyer” sayfasına tıklayarak iş başvuru formu doldurmanız gerekir. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden de iş başvurusu yapabilirsiniz. Son olarak firmanın şubelerine veya merkezine giderek elle iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca firmada çalışan birinin sizi işe önermesi veya referans olması da işe alınmanızı olumlu yönde etkiler. İş başvurunuzu yaptıktan sonra değerlendirme süreci başlamaktadır. İnsan kaynakları yetkilileri özgeçmişinizi ve başvurunuzu inceledikten sonra sizi görüşmeye davet edebilir. İş görüşmeniz önemli geçtikten sonra ise deneymli değilseniz eğitim süreci başlar. Eğitim sonunda iş hayatınız başlamaktadır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Banka Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadar?

Tepe Güvenlik şirketi kime ait?

Tepe Savunma ve Güvenlik, 1993 yılında Bilkent Holding bünyesinde Özel Güvenlik teşkilatı olarak, Holding ve bağlı şirketlerin özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyete geçmiş ve 1997 yılında Anonim Şirket hüviyeti kazanmıştır.

Yorumlar

  1. GÜVENLİKZEDE Avatar GÜVENLİKZEDE dedi ki:

    TEPE GÜVENLİK CALISNALARI YUZDE 50 FAZLA ALIYORMUS EVET ALAN VARDIR ASIL İŞİ YAPAN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ASGARİ ÜCRET ÜSTELİK YEMEK VE YOK UCRETİ HAYAL ÜRÜNÜ ÜCRETLER VERDİK DEMEK İÇİN VERİLEN İŞİNE GELİRSE RAKAMLARI ASGARİ ÜCRET ALIP MAAŞIMIZDAN YEMEK VE YOLA PARA HARCIYORUZ YANİ ASGARİ ÜCRET BİLE ALAMIYORUZ. KIŞ AYI GELDİĞİNDE ISINMAK SOBA YI DA CEBİMİZDEN PARA VEREREK ALIYORUZ DAHA NE YAPALIM.