kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İETT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

İETT İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik! İETT Nedir? Açılımı Nedir? İETT İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? İETT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki işsizlik sorunu giderek büyüyor. Çevremizde işsiz sayısı her geçen gün artıyor. Bu nedenle sohbet konularının başında artık iş bulmak geliyor. Özellikle de milyonlarca kişinin yaşadığı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Gaziantep gibi devasa şehirlerde iş ilanları ve personel alımına büyük önem veriliyor. 15 milyon civarında insanın yaşadığı İstanbul’da iş ilanı yayınlayan, personel alımı yapan her kurum ve firma büyük ilgi görüyor. Bunların başında ise İETT geliyor. Peki İETT iş ilanları hangi kadrolar için? İETT personel alımı ne zaman? İş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

İETT Nedir? Açılımı Nedir?

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri’nin kısaltılmış hali İETT’dir. İstanbul’da toplu taşıma denilince akla gelen marka olan bu kuruluş 1871 yılında kurulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bu kurum her yıl yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaktadır.

iett kariyer sayfasi 1

İETT İş İlanları ve Personel Alımı

Dünyanın başkenti, Türkiye’nin en büyük şehri olarak gösterilen İstanbul’un nüfusu 15 milyonun üzerindedir. Mega şehirde en önemli ihtiyaçların ve sorunların başında ulaşım gelmektedir. Bu nedenle toplu taşıma hizmetlerinin önemi her geçen gün artar. İETT ise yıllardır bu alanda hizmet vermektedir. 6 binden fazla özel halk otobüsü ve metrobüsü ile her yıl milyonlarca yolcu taşınır. Farklı ilçelerdeki garajlar, lojistik merkezler, bakım merkezleri, şoför kadrosu, şirketin büro hizmetleri alanında çalışan yüzlerce kişi vardır.

İETT her yıl farklı kadro ve pozisyonlar için iş ilanları yayınlamaktadır. Bu iş ilanları avukat, temizlik görevlisi, avukat, aşçı, sekreter, asistan, danışman, makinist, engelli personel, endüstri mühendisi, elektrik mühendisi, makine mühendisi, eski hükümlü işçi, stajyer, tamirci, tekniker, teknisyen, vatman, şoför, büro personeli gibi kadrolara yöneliktir. İETT bünyesinde ilköğretim, lise, üniversite mezunu kadın erkek farklı yaş gruplarındaki personeller çalışmaktadır. Sizler de İETT çalışanı olmak istiyorsanız iş ilanlarını yakından takip etmelisiniz.

İETT İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ve alt kuruluşlarının personel alım ilanları, iş ilanları büyük ses getirmektedir. Yerel ve ulusal basında büyük haber olmaktadır. İETT iş ilanları önce kendi internet sitesinde sonra İBB’nin sitesinde yayınlanır. Daha sonra haber sitelerinde, gazetelerde ve kariyer sitelerinde paylaşılır. İETT iş ilanlarını takip etmek ve iş başvurusunda bulunmak için iş başvuru formu doldurmak gerekir. Aşağıda iş başvurusu yapmak, iş ilanlarını takip etmek, başvuru formu doldurmak için girmeniz gereken sayfayı paylaştık.

İETT iş başvurusu yapmak ve iş başvuru formu doldurmak için: https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar

iett kariyer sayfasi 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.