kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BEL-PA İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

BEL-PA İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilenleri inceledik. BEL-PA Nedir? Ne Demek? BEL-PA İş İlanları ve Personel Alımı BEL-PA İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

BEL-PA İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında bilgi verdiğimiz bu yazımızda aradıklarınızı bulabilirsiniz. Ayrıca iş başvurusuna nasıl nereden yapılacağı hakkında da bilgi verdik.

Yeni tip Koronavirüs salgını tüm dünyada iş ve ekonomi piyasalarını olumsuz etkiledi. Kısıtlama kararları, sokağa çıkma yasakları, yeme-içme yerlerinin müşterilere kapanması nedeniyle yüzlerce kişi işinden oldu. Bu nedenle işsizlerin ve iş arayanların sayısı arttı. Bu zorlu dönemlerde şirketler, kurumlar küçülme kararları alırken iş ilanı yayınlayan her kurum ve kuruluşun da önemi artmaya başladı. Günümüzde en çok belediyeler ve belediyelere bağlı şirketler personel alım ilanı yayınlıyor. Özellikle de Türkiye’nin en büyük şehirlerinden olan ve başkent olan Ankara’da belediye sık sık personel alımı yapıyor. Bünyesinde pek çok şirket barındıran Ankara Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlıyor Özellikle de BELPA Anonim Şirketi tarafından yayınlanan iş ilanlarına ilgi büyük. Peki Ankara BEL-PA A.Ş. iş ilanları ve personel alımına nasıl başvurulur? BEL-PA iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

BEL-PA Nedir? Ne Demek?

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BELPA Anonim Şirketi 1989 yılında kurulmuştur. Firma engelli hizmet merkezi, rehabilitasyon merkezleri, yaşlı hizmet merkezleri, camii temizlikleri, taziye hizmetleri, 188 ALO Ambulans, 188 ALO Cenaze, Sincan Evcil Hayvanlar Parkı, Gökbaşı hayvan bakım evleri, ilçelerde hayvan bakım merkezleri, düğün ve sünnet organizasyon hizmetleri gibi çok geniş alanlarda görev yapar. Şirket tüm bu görevleri eksiksiz ve kaliteli yerine getirmek için sık sık personel alımı yapar.

BEL-PA İş İlanları ve Personel Alımı 

Firma tüm görev alanları ile ilgili olan hizmetlerinde müşterilerin de talepleri doğrultusunda çalışır. Engellilerin, yaşlı bireylerin, özel gereksinime sahip bireylerin ihtiyaçlarını karşılayarak topluma kazandırmayı amaçlar. Bu kapsamda firma bünyesinde çok sayıda personel çalışır ve sık sık personel alımı yapılır. 

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BEL-PA şirketinde yayınlanan iş ilanlarında pek çok kadro ve görev için personel alımı yapılmaktadır. Özellikle de engelli personel, beden işçisi, eski hükümlü işçi, şoför, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro personeli, mühendis, mimar, tekniker, teknisyen, avukat gibi kadrolara ağırlık verilmektedir.

BEL-PA İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BEL-PA A.Ş. yeni personel ihtiyacı oldukça iş ilanları yayınlamaktadır. Ankara belediyesi ve bağlı şirketleri personel alımlarını genellikle Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarını takip etmek ve başvurmak için Türkiye İş Kurumu’na üye olmalı ve iş arayan olarak ilanları takip etmelisiniz. 

İş ilanlarına başvuracak adaylarda zaman zaman Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan şartı aranmaktadır. Tüm şartlar iş ilanları yayınlandığında ilan sayfasında yer almaktadır. Bu ilanlara internet üzerinden başvuru yaparak size geri dönüş yapılmasını bekleyebilirsiniz. Eğer tüm aşamaları başarıyla geçerseniz işe alınırsınız.

Yorumlar

  1. Ahmet Avatar Ahmet dedi ki:

    Ahcıyım belgem var 32 yıldır mutfaktayım mutfakta eleman açığı varsa çalışabilirim kolay gelsin tşk

  2. Elif Zorba Avatar Elif Zorba dedi ki:

    Ben iş talep ediyorum her iş yaparım park bahçeler temizlik tarlada herhangi bir iş talep ediyorum hiç gelirim yok kiramı veremedim insanlara karşı elacmaktan utanıyorum sesimi duyun saygılar sunarım

  3. Ramazan Avatar Ramazan dedi ki:

    Merhaba benim işe çok ihtiyacım var her işi yaparım

  4. Zümrüye dursun Avatar Zümrüye dursun dedi ki:

    Benimde işe ihtiyacım var mutfakda dağıtım yaparim lütfen ıki çocuğum var kredi oduyorum

  5. HAKAN AKBAŞ Avatar HAKAN AKBAŞ dedi ki:

    KIRSEHIRDE YASIYORUM ACIL ISE IHTIYACIM VAR SRC2 FORTLIF GUVENLIK BELGEM VAR NE IS OLURSA OLSUN YAPARIM DA

  6. Murat Avatar Murat dedi ki:

    Iyi gunler engelliyim bos kadronuzda çalışmak istiyorum

  7. Ali Avatar Ali dedi ki:

    Ankara sincanda ikamet etmekteyim 4 aydır işsizim ne olur yardımcı olun.Evliyim 2 çocuğum var cok zor durumdayim acil işe ihtiyacım var.park bahçeler olur.evcil parkı olur. Cami temizliği olur .ne iş olsa yaparim çok zor durumdayım.

  8. Ali Avatar Ali dedi ki:

    Belpa .Evliyim 2 kızım var 4 ay issiz kaldıım şuan bir yere gidil geliyorum ama ne olacak belli değil ne gecem belli ne gündüzüm,Çok sıkıntı için deyim İşe çok ihtiyacım var,ne olur yardımcı olun ne iş olursa yaparım çalışırım.sincanda ikamet etmekteyim.

  9. Emine Karademir Avatar Emine Karademir dedi ki:

    Gassal sertifikam var. Çocuk gelişimi mezunuyum hafızlık eğitimi verdim belgem var. İşe ihtiyacım var. Çalışmak istiyorum. 15 sene kadar çocuk hafız eğitimi verdim.

  10. Sahle Avatar Sahle dedi ki:

    Merhabalar ben beş yıl küçük ev yemekleri lokantasında çalıştım ve özel hastanede garsonluk yaptim şuan işsizim eger kabul ederseniz kafe veya restorantinizda çalışmak isterim