kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin 2019 yılında gerçekleştireceği Uzman Yardımcılığı alımının detaylarını yazımızda inceleyebilirsiniz.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 2019 KPSS sonrasında, 2018 ve 2019 KPSS A Grubu puanı bulunan adayları kapsayacak biçimde Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımladı. Peki alım nasıl olacak? Kaç kişilik bir alım planlanıyor? Başvuru şartları ve diğer detayları yazımızda detaylarıyla bulabilirsiniz.

2019 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımı

2019 yılı için Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin vermiş olduğu ilana göre toplam 10 adet Uzman Yardımcısı alınacak. Uzman Yardımcıları Birliğin Merkezi olan Ankara olacaktır.

2019 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Başvuru Koşulları

Adayların Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alımına başvurabilmeleri için aşağıda yer alan temel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir;

oaib yartlar

Adayların bu koşullar yanında,

Üniversitelerin; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi veya Uluslararası Ticaret, İstatistik, Lojistik, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adayların 2018 veya 2019 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan KPSS Lisans sınavlarında KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları

2017, 2018 veya 2019 yıllarında gerçekleştirilen Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından yapılmış olan YDS’den en az 70 puan yani C Seviyesi almış olmaları gerekmektedir. Adayların YDS’den almış oldukları yalnızca İngilizce dili puanları başvuruda geçerli olup, diğer dillerden alınmış olan puanlar başvuruda dikkate alınmayacaktır.

2019 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Başvuruları

Alım için başvurular; 3 Eylül 2019 – 4 Ekim 2019 tarihleri arasında bizzat elden veya posta yolu ile evrakın teslimi ile gerçekleştirilecektir.

2019 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri alımlarını yalnızca sözlü mülakat ile gerçekleştirmektedir. Bu sözlü mülakata mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadar aday katılacaktır. Bu adaylar başvuru puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı 40 kişi belirlenerek sözlü mülakata alınacaktır.

Sözlü mülakatlar Ankara’da yapılacaktır. Sözlü sınavın tarihi henüz belirlenmemiş olup, 8 Ekim 2019 tarihinde ilan edilecektir.

İlanın tam metnini incelemek için Tıklayınız!

2019 Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alım süreci ile alakalı olarak bilgi almak, sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.