kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kastamonu Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Kastamonu Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi inceledik. Kastamonu Belediyesi Memur, İşçi, Eleman Alımı ne zaman? Kastamonu Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Kastamonu Belediyesi Adresi ve İletişim Bilgileri

Ormanları, kendine has şivesi, yerel lezzetleri, birbirinden güzel el işlemeleri, kumaşları, tarihi ile Kastamonu şehri Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesidir. 2020 yılı itibarıyla 400 binin üzerine çıkan nüfusuyla önemli bir şehir olan Kastamonu’nun il plaka kodu 37’dir. 774 rakıma sahip olan şehir Karadeniz bölgesinde bulunur. Şehir çok sayıda turist ve göç çekmektedir. Bu nedenle de Kastamonu Belediyesine büyük iş düşmektedir. Her yıl büyük oranda artan nüfusa hizmet vermek hiç de kolay değildir. Üstelik koronavirüs nedeniyle büyükşehirlerle birlikte sokağa çıkma yasağı, şehire giriş çıkış yasağı Kastamonu için de uygulandı. Belediye hiç olmadığı kadar büyük sorumluluk almak zorunda kaldı. Bu kadar büyük yükün altından hasarsız çıkabilmek için de personel alımlarına hız verdi. Her yıl pek çok personel alımı yapan Kastamonu Belediyesi 2020, 2021, 2020 yıllarında yüzlerce personel, eleman, işçi, memur alımı yapacak. Özellikle 2020 yılında yapılacak personel alımları binlerce kişiyi heyecanlandırdı. İşte belediyenin iş ilanları ve iş başvuru süreçleriyle ilgili tüm detaylar…

Kastamonu Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı 2020

Kastamonu’yu bölgesinin en önde gelen şehirlerden biri haline getiren belediye bünyesinde yüzlerce personel bulunmaktadır. Koronavirüs süresince de önemli bir sınav veren belediye performansını aynı kalitede sürdürmek, hatta daha da yükseltmek için personel alımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda hem İŞKUR hem de diğer öncü kuruluşlarla koordineli çalışan belediye ardı ardına iş ilanları yayınlamayı planlıyor. Belediyenin hem merkez hem de taşra kadrosu için ayrı ayrı alımlar yapacağı belirtiliyor.

Kastamonu Belediyesi Memur, İşçi, Eleman Alımı

Kastamonu’nun 20 adet ilçesi bulunmaktadır. Bunlar Abana, Araç, Ağlı, Azdavay, Bozkurt, Cide, Çatalzeytin, Daday, Devrekani, Doğanyurt, Hanönü, İhsangazi, İnebolu, Küre, Merkez, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazar, Taşköprü ve Tosya’dır. Genç nüfusu fazla olan Kastamonu şehri işsizliğin artmasını engellemek, gençlere iş bulmak için çaba göstermektedir. Bu kapsamda Kastamonu Belediyesi bünyesindeki kurum ve kuruluşlar ve şirketlere de personel alımı yapılır. Örneğin Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler, İmar ve Şehircilik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri ile Yazı İşleri, İtfaiye, Hukuk İşleri Müdürlükleri önemli birer iş kapısıdır. Belediyeye bağlı bu şirketlere çok sayıda personel alımı yapılır.

Kastamonu Belediyesinin yapacağı personel alımları birbirinden farklı kadro ve pozisyonlar içindir. Belediye bünyesine mühendis, biyolog, fizikçi, zabıta, itfaiye personeli, temizlik ve güvenlik personelleri, şoför, memur, sekreter, aşçı, garson, çaycı, mimar, zabıta, avukat, işçi, operatör vb. kadrolar için yüzlerce kişilik personel alımı yapılmaktadır.

Kastamonu Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Kastamonu Belediyesi tarafından yapılan iş ilanları büyük ilgi görmekte, binlerce kişi bu ilanlara başvuru yapmaktadır. Belediye tarafından ilanlar resmi internet sitesinde veya Türkiye İş Kurumu tarafından paylaşılmaktadır. Hem belediyenin sitesini takip ederek, hem de İŞKUR’a üye olarak ilanlardan haberdar olabilirsiniz. İlan paylaşıldıktan sonra başvuru tarihi, başvuru şekli ve detayları da öğrenilebilecektir. Genellikle internetten iş başvurusu yapılsa da özgeçmiş ve gereken evraklarla belediyenin insan kaynaklarına ya da İŞKUR’a giderek elle başvuru da yapabilirsiniz. Ancak doğru bilgi için ilgili ilanı kontrol etmeniz doğru olacaktır.

Kastamonu Belediyesi Adresi ve İletişim Bilgileri

Belediye Adresi: Aktekke Mahallesi, Barbaros Sokak, 3700 Kastamonu Merkez

Telefon: 0366 214 10 48

Çalışma Saatleri: 08.30-17.30

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

belediye

Yorumlar

  1. ismail salcıoglu Avatar ismail salcıoglu dedi ki:

    iş ilanlari işiyorum lüfter