kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 yayınlandı. Başvuru şartları neler? Personel nerede görev yapacak? Başvurular ne zamana kadar yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınladı. 15 Haziran 2020 tarihinde yayınlanan ilana göre 2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik? 2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı hangi alanlardan yapılacak? Başvurular ne zamana kadar yapılabilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Kurum tarafından ilan edilen bölümlerin birisinden mezun durumda olması gerekmektedir. Bu bölümler alım ilanı numaralarına göre şu şekildedir;

TBTK.MAM.BYİM.2020-2.01 referans kodlu ilan için Kurum 2 adet uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Adayların üniversitelerin; İşletme-Ekonomi, İktisat, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Siyaset Bil. ve Kamu Yön., Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

TBTK.MAM.BYİM.2020-2.02 referans kodlu ilan için Kurum 2 adet uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Adayların üniversitelerin; İşletme-Ekonomi, İktisat, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Siyaset Bil. ve Kamu Yön., Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

TBTK.MAM.BYİM.2020-2.03 referans kodlu ilan için Kurum 2 adet uzman yardımcısı alımı yapacaktır. Adayların üniversitelerin; İnsan Kaynakları Yönetimi, Aktüerya Bilimleri, Aktüerya, İşletme-Ekonomi, İktisat, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Siyaset Bil. ve Kamu Yön., Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Ekonometri bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? 

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 6 Temmuz 2020 tarihine kadar TÜBİTAK’ın kendi başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı Kapsamında İstihdam Edilecek Kişiler Nerede Görev Yapacaklar?

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında istihdam edilecek olan personel Kocaali’de kurulu bulunan Marmara Araştırma Merkezi’nde, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcılığı biriminde görev yapacaklardır. Kamu ilanları

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları ve başvuru şekline referans olması açısından daha evvel gerçekleştirilen alım ilanını detaylı bir biçimde aşağıdaki yönlendirme yardımıyla erişerek inceleyebilirsiniz;

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alım İLANININ TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı alımı başvuru sürecini takip etmek ve alıma dair daha detaylı bilgiler edinmek üzere FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.