kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye İş Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Türkiye İş Bankası tarafından 2021 yılı Uzman Yardımcısı alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Türkiye İş Bankası tarafından 2021 yılı için Uzman Yardımcılığı Alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında kaç adet uzman yardımcısı alınacak? Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bu koşulla birlikte adayların Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapabilmeleri için 3 Mayıs 2021 tarihi baz alınmak kaydıyla 30 yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların Uzman Yardımcılığı görevini yürütebilmeleri için sağlık durumlarının Türkiye’nin her tarafından vazife yapmaya elverişli olması gerekmektedir. Bu bağlamda adayların sağlık durumlarını gösterir tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık raporları dikkate alınacaktır. Kamu ilanı

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların affa uğramış olsa dahi herhangi bir suçtan kaynaklı olarak mahkum olmaamış olmaları gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlikten ya muaf durumda olmaları, ya askerlik görevlerini yaparak tamamlamış olmaları ya da 2022 yılının Ağustos ayına kadar tecilli durumda bulunmaları gerekmektedir. Hali hazırda askerlik görevini gerçekleştiriyor olan adayların ise en geç 2021 yılının Temmuz ayı içerisinde terhis olacak olmaları lazımdır. Aksi halde adayların Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmaları mümkün olmayacaktır.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilecektir?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların diğer başvuru koşulları ile birlikte belirli bölümlerden mezun durumda olma şartlarını da taşıyor olmaları lazımdır. 

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilecek olan mezuniyet alanlarını bir arada inceleyebilmek için Tıklayınız!

türkiye i̇ş bankası uzman yardımcılığı ilanı 2021

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan ve başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 25 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların son başvuru tarihine kadar Türkiye İş Bankasının aday kariyer sistemi üzerinden başvurularını tamamlamaları lazımdır.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 4 aşamalı sınavdan başarı ile geçmeleri gerekmektedir. Bu aşamalardan ilki Genel Yetenek sınavı, İkincisi Değerlendirme Merkezi Uygulaması, Üçüncüsü İnsan Kaynkları İle Görüşme, Dördüncüsü ise Panel Mülakatıdır.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına Başvuruda Yabancı Dil Şartı Var Mı?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların Almanca, Fransızca ya da İngilizce dillerinin bir tanesinde aşağıda yer alan yeterliklerden birisini sağlıyor olmaları gerekmektedir;

image 200
Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm başvuru detaylarını, sınava dair bilgileri ve özel koşulları bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Sınavına Girebilecekler Ne Zaman İlan Edilecek?

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan uygun bulunanlara, 3 Mayıs 2021 tarihinde Türklye İş Bankası tarafından bildirim yapılacaktır.

Türkiye İş Bankası 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sınavına dair istişare edebilmek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.