kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uyum Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Uyum Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Uyum Marketi kim satın aldı? Uyum Market nedir? Kimin? Uyum market çalışma şartları ve saatleri nasıl? Uyum market personel, kasiyer, manav, reyon, kasap görevlisi maaşları ne kadar?

A+
A-

Türkiye’de faaliyet gösteren onlarca hatta yüzlerce market zinciri bulunmaktadır. Bu firmaların bazıları tek bir şehirde faaliyet gösterirken bazı firmalarda yurt genelinde faaliyet göstermektedir. Bu noktada İstanbul merkezli firmalar rakiplerine kıyasla bir adım öne çıkmaktadır. Bu firmalardan biri de Uyum Market firmasıdır. Makro Market bünyesinde kurulan Uyum Market büyük bir başarı yakalamıştır. İstanbulluların bildiği ve her İstanbullunun en az bir kez alışveriş yaptığı Uyum Market şehrin en önemli market zincirlerinden biridir. Faaliyetlerine başladığı günden itibaren ucuz ve kaliteli alışveriş imkanı sunan firma bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Firma her yıl sürdürdüğü büyüme ivmesi nedeniyle çok sayıda insana daha iş kapısı oluşturmaktadır. Bu nedenle firmanın uyguladığı maaş politikası, firma mağazalarındaki çalışma şartları merak konusu olmuştur. Peki Uyum Market nedir? Kimin? Uyum Market çalışma şartları ve saatleri nasıl? Uyum market personel maaşları 2023 ne kadar? Uyum market iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Miniso Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Uyum Market Nedir? Kimin?

Uyum Market, Makro Market bünyesinde kurulan ve faaliyetlerini sürdüren bir gıda perakendecisidir. Ancak 2018 yılında Migros tarafından firma satın alınmıştır. Migros, 53’ü İstanbul, 3’ü Tekirdağ’da bulunan 56 Uyum Market şubesini satın almıştır. Ayrıca 17 adet Makro Market şubesi de Migros tarafından satın alınmıştır. Toplamda 105 milyon lira ücret karşılığında imzalar atılmış ve Migros büyük bir satın alma gerçekleştirmiştir.

Uyum Market Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Uyum Market bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Ayrıca firma bünyesinde çalışmak isteyen binlerce kişi de bulunmaktadır. Bu nedenle firmanın çalışma şartlarıyla ilgili çok sayıda soru sorulmaktadır. Firmada belirlenen günlük çalışma saati 8.5 saattir. Bu sürenin içerisinde yemek, su, çay, tuvalet gibi ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlar ve 1 gün haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıl çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin yapma hakkını elde ederler. Firma sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar faaliyet göstermektedir. Bu nedenle vardiya sistemi mağazalarda kullanılmaktadır. Bazı personeller sabah gelip işletmeyi açarken bazı personellerde öğle saatlerinde gelip işletmeyi kapatırlar. Ayrıca fazla çalışmanız durumunda dengeleme yapılır. Geç çıkan personel ertesi gün erken saatlerde gelir. Ayrıca resmi ve dini tatillerde mesaiye kalan personeller mesai ücreti alabilir.

Uyum Market Personel Maaşları 2023

Firma bünyesinde farklı kadrolarda çalışan yüzlerce personel bulunmaktadır. Farklı görevleri icra eden bu personeller sahip oldukları özelliklere göre farklı miktarlarda maaş alırlar. Örneğin deneyimsiz, işe yeni giren kasiyer, reyon görevlisi olarak çalışan personeller 2023 yılında 8506 TL maaş alırlar. Keza firmada reyon görevlisi, kasiyer, temizlikçi olarak çalışan personeller asgari ücret tutarında maaş alırlar. Kasiyer olarak çalışan personeller ise her ay kasa tazminatı da almaktadırlar. Bu tazminatın maaşlarına oranı %5 – %10 oranında değişmektedir. Deneyimli, başarılı ve şarküteri, manav, kasap reyonunda çalışan personeller asgari ücretten daha yüksek maaş alırlar. Bu oran da personelin başarısına bağlı olabilmektedir. Bu kapsamda bu personeller asgari ücretten %50 oranında daha fazla ücret alabilir.

Uyum Market İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firmada çalışmak isteyen kişilerin iş ilanlarını takip etmesi gerekmektedir. Bunun için firmanın resmi internet sitesine girerek başvuru yapılabilir. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden iş başvurusu yapılabilir. Bunun dışında mağazanın şubelerine giderek iş başvurusunda bulunmak mümkündür.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

NevGross Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Uyum marketin sahibi kim?

Uyum Gıda, 1998 yılında İskender Keleş, Ali Akyüz, Mehmet Akyüz, Ahmet Akyüz, Erdal Tüfekçi, Yusuf Balkan ve İsmail Çalışkan tarafından kurulmuştur. 

Yorumlar

  1. Kurtcan Avatar Kurtcan dedi ki:

    2019 maaşlarına ihtiyacım vardı, güzel haber olmuş. Teşekkürler.