kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yapı Yalıtım Teknolojisi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​2 yıllık yapı yalıtım teknolojisi 2020 taban puanları listesi nasıldır, yapı yalıtım teknolojisi 2020 başarı sıralamaları kaç k, 2 yıllık yapı yalıtım teknolojisi puanları 2020 listesi neye göre düzenlenmektedir, yapı yalıtım teknolojisi sıralama sayıları 2020 belli oldu mu gibi soruların cevabını ve yapı yalıtım teknolojisi taban puanları 2020 listesine ait tabloyu yazımıza göz atarak bulabilirsiniz.

Yükseköğretim kurumları sınavı 2019 yerleştirmeleri ile ortaya çıkan yapı yalıtım teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları, 2020’de ÖSYM’nin hazırlayacağı YKS tercih kılavuzunda adaylara yol göstermesi amacıyla tablolaştıralacaktır. Yapı yalıtım teknolojisi 2020 taban puanları işte bu şekilde 2019 tercih sonuçlarına göre belirlenerek listelenmektedir.

Yapı yalıtım teknolojisi sıralama sayıları ÖSYM veya YÖK tarafından duyurulmadığı için yazımızda şu an yer almamış olsa da yapı yalıtım teknolojisi başarı sıralamaları 2020 açıklandığında listeler tablo olarak yazımıza eklenecektir.

2 yıllık yapı yalıtım teknolojisi taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 listesine aşağıdaki tablodan göz atabilirsiniz.

YAPI YALITIM TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Yapı Yalıtım Teknolojisi TYT 25 26 193,29557 249,18295
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Yapı Yalıtım Teknolojisi (KKTC Uyruklu) TYT 1 0

YKS ile ilişkili her şey ve üniversite bölümleri hakkında bilgi almak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

►FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan sayısal bilgiler, yapı yalıtım teknolojisi 2020 taban puanları ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve kurumun resmi sitesinden derlenerek yayımlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuruyu dikkate alınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.