kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 Beykoz Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Kaçla Kapattı?

Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2020 alımı kaçla kapattı? Taban puanı kaç oldu? Sınava kaç kişi girecek? Detaylar haberimizde.

A+
A-

İstanbul Beykoz Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı’na bağlı olarak görev yapmak üzere 2020 yılı müfettiş yardımcılığı alım ilanı 7 Kasım 2020 tarihinde yayımlandı. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Beykoz Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımı başvuru taban puanları ile alımın ilk aşaması olan yazılı sınava katılacak olan adayların listesi ilan edildi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.,

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı İlan ve Başvuru Süreci

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için Başkanlık 7 Kasım 2020 tarihinde resmi ilanı yayımladı. Bu ilana göre teftiş kurulu başkanlığında görevlendirilmek üzere toplam dört adayın istihdam edileceği duyuruldu.

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına üniversitelerin Hukuk fakültelerinden ya da İİBF ile dengi sayılan fakültelerin bölümlerinden mezun olan adaylar  otuz beş yaşlarını doldurmamış olmak ve askerlik durumları itibariyle ilişiksiz olmak kaydıyla alıma başvuruda bulunabildiler.,

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvurular 23 Kasım 2020 tarihinden 4 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirdiler. Başvurular Beykoz Belediye Başkanlığı’na bizzat giderek veya posta yolu ile gerekli evrakı ulaştırarak yapıldı. kamu haber

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Sınavına Kaç Kişi Katılacak?

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. İlk aşama olan Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına mesleğe alınacak olan aday sayısının yirmi katı kadar aday katılabilecek. 4 kişilik olan Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için sınava katılacak olan aday sayısı 80 kişi olacak.

80 kişinin katılacağı Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına katılacak olan adaylar 2020 ya da 2019 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS A Grubu oturumlarına katılarak elde ettikleri KPSS P31 veya KPSS P48 puan türlerine göre yapılacak olan sıralamaya göre belirlenmiştir.

beykoz

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapattı? Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Taban Puanı Kaç Oldu?

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip 80 tanesi belirlendi ve bu adaylardan 80. sırada bulunan aday Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımının başvuru taban puanını belirlemiş oldu.

Buna göre Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ve yazılı sınava katılmaya hak kazanmış olan 80. sıradaki adayın puanı; 89,47388 olarak gerçekleşti. Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan en yüksek puanlı aday ise 100 tam puan ile başvuru gerçekleştirerek sınava katılmaya hak kazandı.

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunarak yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesini incelemek için Tıklayınız!

Beykoz Belediye Başkanlığı 2020 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sınav sürecini takip etmek ve diğer adaylarla hazırlık aşamasında istişarede bulunabilmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.