kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2020 Nasıl ve Nereden Yapılır?

Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2020 Nasıl ve Nereden Yapılır? Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel Alımı 2020 Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Mersin şehir hastanesi iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu 2020 hakkında her şey…

A+
A-

Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerin, sağlık kuruluşlarının, yoğun bakım ünitelerinin, hemşirelerin, doktorların önemi arttı. Özellile Koronavirüs öncesinde tartışma konusu olan Şehir Hastanelerinin salgınal birlikte yıldızı parladı. Çünkü hastane ihtiyaçlarına, yoğun bakım ihtiyaçlarına karşılık veren Şehir Hastanelerinin artıları ortaya çıktı. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde kurulan şehir hastaneleri istihdama da büyük katkı sağlıyor. Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da, Mersin’de, Adana’da ve diğer şehirlerde açılan şehir hastaneleri binlerce kişiye iş imkanı sunuyor. Özellikle Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sağlık personellerinin ve hastane çalışanlarının önemi bir kez daha anlaşıldı. Virüs döneminde ve sonrasında da personel alımlarının hızla devam etmesi bekleniyor. Peki şehir hastaneleri iş başvurusu 2020 nasıl ve nereden yapılır? Şehir hastaneleri iş ilanları ve personel alımı 2020 ne zaman?

Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel Alımı 2020

Adana, Mersin, Ankara Bilkent, Bursa Nilüfer, İstanbul şehir hastaneleri milyonlarca kişiye hizmet edecek. Şehir hastaneleri projelerinin kısa sürede tüm ülkeye yayılması bekleniyor. Bu hastanelerle birlikte 20 binden fazla yatak kapasitesine sahip hastaneler on binlerce çalışana da iş fırsatı sunacak. Hastane hizmetlerinin eksiksiz verilebilmesi için çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı, doktor ve hemşire alımı, sözleşmeli ve kadrolu personel alımı yapılması gerekiyor. Memur kadrolarına yapılacak atamalar KPSS puan şartına bağlı olarak gerçekleştirilecek. Ancak taşeron, sözleşmeli, KPSS şartı olmaksızın da personel alımları olacaktır.

Şehir Hastanesi iş ilanları sağlık personellerine yönelik ise Devlet Personel Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulur. Ayrıca Tercihiniyap.net internet sitesini takip ederek ilanları takip etmeniz mümkündür. Hastanelerdeki diğer personel alımları ise genellikle İŞKUR aracılığı ile yapılır. Bu iş ilanları ile hastanelere güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, temizlik personeli, hasta bakıcı, eczacı, çağrı merkezi personeli, müşteri temsilcisi, ambulans şoförü, arşiv personeli, kayıt kabul personeli, büro personeli, aşçı gibi kadrolarda personel alımı gerçekleştirilir. Personel alımlarında adaylarda farklı şartlar aranabilir. KPSS puan şartı, ilkokul, lise, üniversite mezuniyet şartı, yaş şartı, sağlık ve askerlik şartı gibi değişkenlere bağlı olarak iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Bursa, İzmir şehir hastaneleri başta olmak üzere ülkedeki tüm şehir hastanelerine yönelik iş ilanları Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulmaktadır. Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile de iş ilanları paylaşılabilir. Ayrıca tercihiniyap.net adresi üzerinden de iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Memur kadrosuna yönelik sözleşmeli ve kadrolu personel alımlarında genelde KPSS puan şartı aranır. KPSS şartının aranmadığı iş ilanları da vardır. Bu ilanlarda ise eğitim, yaş, tecrübe gibi farklı özel şartlar aranabilir. Ayrıca taşeron olarak iş ilanları da yapılabilir. Bu durumda İŞKUR’a, söz konusu şirkete giderek iş başvurusu yapabilirsiniz. İŞKUR üzerinden yapılacak iş başvuruları için sisteme üye olmanız ve T.C. kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapmanız gerekir. Ayrıca İŞKUR’un il müdürlüklerine giderek de iş ilanlarına elle başvuru yapabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Oktay celik Avatar Oktay celik dedi ki:

    Temizlik