kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ASAT Nedir? ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

ASAT Nedir? ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır? ASAT Ne Demek? ASAT Açılımı ASAT Borç Sorgulama Nereden Yapılır? ASAT Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

A+
A-

ASAT Nedir? ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Farklı konu başlıklarıyla sizlere bilgiler derlediğimiz yazılarımıza devam ediyoruz. Bugün ASAT nedir, ASAT borç sorgulama nasıl yapılır sorularını cevapladık. Aklınıza takılan soruların cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük, en özel ve en gözde şehirlerinin başında Akdeniz’in incisi Antalya gelmektedir.  Uluslararası arenada Türkiye’nin en tanınır şehirleri arasında İstanbul’dan sonra Antalya gelmektedir. Her yıl milyonlarca turist Antalya’ya tatil yapmaya gelmektedir. Şehir de yıldan yıla büyümesini sürdürmüş ve nüfusu artmıştır. 

Antalya Türkiye’nin en kalabalık 5. şehirdir. Yaz aylarında gelen turistlerle birlikte şehirdeki insan sayısı 5-10 milyon civarına kadar yükselebilmektedir. Bu kadar büyük bir turizm şehrinin belediye hizmetlerine büyük önem verilir. Su, elektrik, ulaşım, altyapı hizmetlerinin kesintisiz verilmesi gerekmektedir. Bu noktada karşımıza ASAT çıkmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü kısaca ASAT milyonlarca kişiye hizmet sunamakta ve binlerce kişiye istihdam fırsatı vermektedir. Bu nedenle pek çok kişi bu kurum hakkında sorular sorar. Peki ASAT nedir? Ne demek? ASAT borç ödeme ve borç sorgulama nasıl yapılır?

ASAT Nedir? Ne Demek? ASAT Açılımı

ASAT, Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü’nün kısaltmasıdır. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurum vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet vermekle görevlidir. Şehrin içme suyunu sağlamakla görevli kurum atık su sorunuyla da ilgilenmektedir. Kurum bünyesinde yüzlerce çalışan görev yapmaktadır. Milyonlarca kişi de ASAT abonesidir ve borç ödemesi yapmaktadır.

ASAT Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Günümüzde her işlem internet üzerinden yapılabilmektedir. ASAT borç sorgulama işlemi de internetten yapılabilir. Bunun için ASAT abone numarası veya tesisat numarası bilinmelidir.

ASAT Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır?

ASAT fatura sorgulamak için abonelik numaranızı bilmeniz gerekir. Abone numaraları faturaların üst kısmındaki bilgiler arasında yazılır. Daha sonra “online.asat.gov.tr” adresine girilir ve abone numarası yazılarak işlem yapılır. Güvenlik kodunu da girdikten sonra sorgulama işlemi yapılabilir. Böylece ASAT faturanızı sorgulamış olursunuz.

ASAT Borç Sorgulama Adresi

ASAT Borç Sorgulama adresi: www.asat.gov.tr

ASAT İletişim Bilgileri ve ASAT Adresi

Adres: Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü

Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:3 Antalya/TÜRKİYE

Telefon: 0242 310 12 00

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.