kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uno Plasiyer Maaşları 2023 Ne Kadar?

Uno Plasiyer Maaşları 2023 Ne Kadar? Uno Plasiyer nedir? Ne demek? Uno Plasiyer çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Uno Plasiyer iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye denildiğinde akla ilk gelen gıda besini “ekmek”tir. Sabah öğlen veya akşam öğünlerinde hatta ara öğünlerde bile ekmeksiz yapamayan milyonlarca insan bulunmaktadır. Türkiye’de kişi başına 1-2 ekmek düşmektedir. Üstelik üretilen-tüketilen ekmeğin yanı sıra israf edilen ekmek miktarının da çok büyük olduğunu hatırlatmak gerekir. İç piyasada bu kadar talep varken unlu mamüller üreticilerinin sayıları da git gide artmaktadır. Özellikle mahalle fırınlarının yerini süper marketler ve büyük firmalar almaktadır. Bu kapsamda kaliteli ve ucuz hizmet veren firmalar sektördeki payını artırmaktadır. İşte bu noktada pek çoğumuzun aklına “UNO” firması gelmektedir. Türkiye’de onlarca şehirde ürünlerini müşterileriyle buluşturan firma ülkenin en büyük unlu mamül üreticilerinden biridir. Onlarca farklı ürünü onlarca farklı şehirde müşterilerle buluşturan UNO bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. UNO bünyesinde istihdam edilen yüzlerce personel farklı kadrolarda ve pozisyonlarda görev yapmaktadır. Bu kapsamda firma bünyesinde çalışan personellerden biri de Plasiyer kadrosunda çalışan kişilerdir. Peki Uno Plasiyer nedir? Ne demek? Uno Plasiyer ne iş yapar? Uno Plasiyer çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? UNO personel maaşları 2023 ne kadar? UNO iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

<div></div>

Eti Plasiyer Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Uno Plasiyer Nedir? Ne Demek?

Türkiye’de perakende sektörü devasa boyutlara ulaşmıştır. Kozmetik, gıda, temizlik, unlu mamül, giyim vb. onlarca farklı sektörde perakedencilik faaliyetleri yürütülmektedir. Bu kapsamda “plasiyer” olarak görev yapan personeller kritik bir rol üstlenir. Plasiyer olarak çalışan personeller firmaların temsilcisi olarak görev yapar ve temaslarda bulunur. Örneğin X sabununu mahalledeki bakkallara, marketlere, okullara, kafelere, hastanelere, şirketlere, kamu kurumlarına satan kişi plasiyerdir. 1990 yılında kurulan ve 39 yıldır faaliyet gösteren UNO bünyesinde de yüzlerce plasiyer olarak görev yapan personel vardır.  UNO’nun İstanbul’un Asya ve Avrupa yakalarında, başkent Ankara’da, Manisa’da, Antalya’da  toplam 7 ekmek ve unlu mamül ürettiği fabrikası vardır. Bu fabrikada üretilen ürünler 81 ile pazarlanmaktadır. Bu noktada UNO Plasiyerleri önemli bir rol üstlenir.

“Plasiyer” kelimesi Fransızca kökenli bir kelimedir. “Placier” olarak bilinen kelime dilimizde ticaretle ilişkilendirilmektedir. Firmaların temsilcisi, gezgin satıcısı olarak ifade edilebilen plasiyer firma için vazgeçilmez bir iş yapar. Firmanın ürünlerini pazarlar, tanıtır ve satışını yapar. Bu kapsamda maaş ve prim alabilir. Ürünlerin stoğu, temini, satışı ve buna bağlı hizmetlerinden sorumlu olan personeller firmalarına önemli katkı sağlar.

<div></div>

Uno Plasiyer Ne İş Yapar?

Personeller UNO firmasının ürettiği ürünleri ve verdiği hizmetleri detaylı şekilde bilmelidir. Firma hakkında her türlü bilgiyi öğrenen ve özümseyen personeller bu sayede müşterilere en iyi şekilde ürünlerini ve hizmetleri pazarlayabilir. Personeller iyi insan ilişkilerine ve iyi iletişim becerisine sahi olmalıdır. Bu sayede müşterilerle ve diğer çalışanlarla iyi ilişkiler kurabilir.  Ayrıca sektörde ürün ve hizmet satacağı müşterilerin iletişim bilgilerini, karakterlerini ve adreslerini iyi bilmek ve onlarla iletişim kurmak önemlidir. Satış yapmak için müşterilerle ilişkiler kurmak onları ziyaret etmek çok kritiktir. Satış stratejisini özümsemek, stratejiye katkı sağlamak, pazarlama yöntemleri belirlemek ve bu yöntemleri kullanmak gerekmektedir. Satış hedefine ulaşmak, satış miktarını artırmak için yapılan işi önemsemek gerekir. Piyasadaki rekabeti analiz etmek, rakip firmalara karşı yöntemler geliştirmek  de personellerin sorumlulukları arasındadır. Müşterilerin, bayilerin satışları takip edilmeli ve müşterilerinizin satışlarını artırmaya çalışmalısınız. Şirketteki toplantılara, ast üst ilişkilerine odaklanmak gerekir. Personeller tahsilatları, ürün iadelerini, müşteri şirket iletişimini takip etmeli ve gereken işlemleri yapmaları gerekir. Ayrıca firmayı en iyi şekilde temsil etmek için gereken her adımı atmalıdır.

<div></div>

Uno Plasiyer Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Uno firmasında plasiyer olarak çalışan personellerin hangi şartlarda ve günde kaç saat çalıştığı merak edilmektedir. Personeller sabah erken saatlerde işe başlamaktadır. Firmada iş başı saati 06.30 olarak belirtilmektedir. SAbah erken saatlerinde mesai başladığı için servis imkanından faydalanabilirsiniz. Sabah erken saatlerde işe başladığınız için öğle saatlerinde mesaisiniz bitebilir. Küçük gecikmeleri de hesap edersek 06.30’da başlayan mesainin 14.00’da bitebileceğini söylemek mümkündür. Mesainiz sona erdikten sonra servisten faydalanmak için servis saatini bekleyebilir veya kendi aracınızla evinize dönebilirsiniz. Personeller haftanın 6 günü yoğun bir şekilde çalışmakta ve 1 gün de haftalık izin kullanmaktadırlar. Ayrıca 1 yıllık hizmet süresini dolduranlar 14+2 günlük yıllık izin yapmaya hak kazanabilirler.

<div></div>

Uno Plasiyer Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu personellerin aldığı maaş miktarları ile ilgilidir. Uno plasiyer maaşları 2023 8506 TL civarındadır. Yani personeller asgari ücret düzeyinde maaş alırlar. Maaşları özel sektör şartlarına göre oldukça düşüktür. Ancak personellere verilen diğer haklarla bu durum dengelenmektedir. Öyle ki personeller 500 TL – 1000 TL arasında paranın yüklü olduğu yemek kartından faydalanmaktadır. Ayrıca firmada prim sistemi de uygulanmaktadır. Satış hedeflerine ulaşan personeller maaşlarının 2 katına kadar prim alabilmektedir.

<div></div>

Uno İş Başvurusu, Personel Alımı ve İş İlanları

Firmada işe girmek için iş başvurusu yapmanız gerekmektedir. Bunun için izlemeniz gereken birkaç farklı yol bulunmaktadır. Öncelikle firmanın resmi internet sitesinde insan kaynakları bölümüne girebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden iş başvuru formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak hizmet veren internet siteleri üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Son olarak firmanın merkezine giderek elle başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız değerlendirildikten sonra mülakata davet edilirsiniz. Görüşmeniz olumlu geçerse işe alınma ihtimaliniz artar.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Özel Sektörde ve Devlette Şoför Maaşları 2023 Ne Kadar?

Plasiyer ne iş yapıyor?

Plasiyer; hizmet verdiği firmanın tanıtım, pazarlama ve satış faaliyetlerini yürütür.

Yorumlar

  1. Turan alper Avatar Turan alper dedi ki:

    Merhaba .7 sene uluslararasi.tir.soforlugyaptim.kendiaracim..2sene.iga.havalimani.soforluk.ve.kademe.sorumlusu.olarak.calistim..avcilar.ambarli.limani.calistim.ayrilma sebeblerim.kendi.istegim.suan.bostayim.lise.mezunuyum.1988.05.04.ehliyet.D.sinifi.src.2.4.psikotenik.var.istanbul.kucukcekmece.ikamet.ediyorum