kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bağcılık 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2020 YKS'de Bağcılık bölümüne kaç bin sıralama ile girilebilir? 2019 YKS'de Bağcılık bölümü taban puanı kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversite sınavlarına hazırlanan adaylar, her yıl tercihlerini yaparken bir önceki senenin atama ve taban puanlarını baz alarak hareket etmektedirler. Bu bilgiye dayanarak 2020 YKS'ye özellikle de ön lisans programlarına yerleşmek isteyen adayların katılım gösterecekleri 2020 TYT'ye yönelik olarak 2019 yılında gerçekleştirilen 2019 YKS yerleştirme sonuçlarının ardından oluşan taban puan ve başarı sıralamalarını siz kıymetli adaylar için sitemizde bir araya getirdik.

Bağcılık Bölümü 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

Bağcılık bölümü ülkemizde bir ön lisans programı olarak yalnızca üzüm bağları ile meşhur kentimiz Manisa’da bulunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Alaşehir’de yer alan Meslek Yüksek Okulu’nda bulunmaktadır. Bu okulda Bağcılık bölümü için açılmış olan 25 kontenjana toplam 11 aday yerleşmiştir ve yerleştirmeler neticesinde oluşan en yüksek puan; 263,05371 puan, taban puan ise 189,52151 puandır.

Bağcılık bölümü 2020 taban puanları için aşağıda yer alan tablomuzu inceleyebilirsiniz;

BAĞCILIK BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ   Bağcılık Ücretsiz

2020 YKS’de Bağcılık bölümüne dair sorularınızı sormak, fikirlerinizi aktarmak ve bilgiler almak için FORUM sayfamızı takipte kalın!

2019 YKS sonrasında yerleştirme sonuçlarına dair istatistik bilgisi olarak yalnızca taban puanlar yayımlandığı için yazımızda henüz başarı sıralamalarına yer veremedik. Ancak ilgili kurumlarca başarı sıralamalarının da ilan edilmesi ile birlikte yazımız ve tablomuz bu bilgiler ile güncellenecektir. 

*Yukarıda yer alan veriler, Bağcılık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.