kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı 2020 Başarı Sıralamaları Ve Taban Puanları

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı 2020 taban puanları kaçlardadır, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı 2020 başarı sıralamaları kaç bindedir, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı bölümü sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı sıralaması en düşük kaçtır?

KUYUMCULUK ve MÜCEVHER TASARIMI 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı başarı sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz çünkü başarı sıralamaları henüz açıklanmadı ve diğer platformlarda yer alan başarı sıralamaları bir önceki yıla aittir.

2020 Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 222,98597 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı bölümlerine ait 2020 Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. TYT, AYT, YKS vb sınavlar hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz.

FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan bilgiler, Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

KUYUMCULUK VE MÜCEVHER TASARIMI BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ   Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı  Ücretsiz 776.927 222,98597
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.