kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bekçi Alımı Sınav Giriş Belgesi Sorgulama 2019

Bekçi Alımı Sınav Giriş Belgesi Sorgulama 2019 nasıl yapılır? Bekçi alımı 2019 sınav giriş yeri nasıl sorgulanır? Bekçilik alımı 2019 sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

A+
A-

Türkiye’de iç güvenlik kapsamında her yıl binlerce personel istihdam edilmektedir. Bu personellerin büyük bir çoğunluğunu da Çarşı ve Mahalle Bekçileri oluşturmaktadır. 2019 yılında ilk etapta 8 bin bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bekçi olmak isteyen binlerce kişinin başvuru yaptığı alımla ilgili süreç işlemeye devam ediyor. Son olarak çarı ve mahalle bekçisi alımı sınav giriş yerleri adayların erişimine açıldı. Peki bekçi alımı sınav giriş belgesi nereden alınır? Nasıl alınır? Bekçi alımı 2019 sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?

8 Bin Bekçi Alımı 2019

2018 yılında başlanan 8 bin bekçi alımı süreci devam ediyor. Açıklama her ne kadar 2018 yılında yapılsa da alım 2019 yılında gerçekleşecek. Bu kapsamda bekçi alımı sınavı için geri sayım sürüyor. Sınava girecek adaylar için sınav giriş yerleri de açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden adaylar sınav giriş yerlerini öğrenebilecek ve sınav giriş belgelerini alabilecek.

Bekçi Alımı 2019 Süreç Nasıl İşleyecek?

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Emniyet Genel Müdürlüğünde istihdam edilen çarşı ve mahalle bekçilerinin sayıları her geçen gün artmaktadır. İç güvenlikte polislerin yükünü azaltacak bekçiler çin alım süreci devam ediyor. Adaylar ilk olarak bekçilik alımı için başvurularını gerçekleştirdiler. Ön başvuruları kabul edilen adaylar daha sonra sınava girecek. EGM tarafından adaylara yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Bu sınavlar dışında fiziksel testler de uygulanacak.

Bekçi Alımı Sınav Giriş Yeri ve Belgesi Sorgulama 2019

Bekçilik alımı için müracaat eden adaylar sınavlara hazırlanıyor. Bu kapsamda sınavlarla ilgili her konu araştırlıyor. En çok sorulan soruların başında da sınav giriş yerleri ile ilgili sorular geliyor. Polis Akademisi Başkanlğının resmi internet sitesi üzerinden sisteme girş yapan adaylar sınav giriş yerlerini öğrenebilecek. Sisteme e-Devlet şifresi ile girecek olan adaylar sınav giriş yerlerini ve sınav giriş belgelerini sorgulayabilecek. Kamu Haber

BEKÇİ ALIMI 2019 SINAV GİRİŞ YERİ VE BELGESİ SORGULAMA 

Bekçi alımına başvuran adaylar sağlık kontrollerini yaptıktan sonra yazılı sınav tarihini ve sınav merkezini daha sonra öğrenebilecek.

Bekçilik Alımında Teslim Edilecek Evraklar 2019

Bekçi olmak isteyen adayların sınav giriş belgelerini teslim etmesi gerekmektedir.

Sınav giriş yerlerindeki ekranlardan indirilerek sınav başvuru dilekçesi doldurulacak ve teslim edilecek.

Kimlik belgesi, pasaport, sürücü belgesi gibi T.C. kimlik numarasını gösteren belgeler..

Diploma veya aslı gibidir diploma belgesi veya fotokopisi

Bekçilik alımına başvuru yaptığı ilde en az 1 yıldır ikamet ettiğini gösteren resmi belge

Alımın yapıldığı tarihe kadar son 1 yılda çekilen 4 biyometrik fotoğraf

Askerlik terhis belgesi aslı ve fotokopisi

Yaş düzeltme belgesi

Sınav ücretinin yatırıldığına ilişkin resmi belge

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.