kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bilgi ve Belge Yönetimi KPSS 2019/1 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2019/1 bilgi ve belge yönetimi atama taban puanları kaçlardadır, bilgi ve belge yönetimi atamaları hangi nitelik kodu ile yapılmaktadır, bu kod ile ataması gerçekleşen kaç kontenjan bulunuyordu, bunun dışında bilgi ve belge yönetimi mezunları hangi kadrolara atanabilmektedir, bilgi ve belge yönetimi bölümü mezunlarının atanabileceği kadro sayısı 2019/1 merkezi ataması içinde kaç adetti, bilgi ve belge yönetimi mezunlarının atanabileceği kadrolar en küçük ve en yüksek kaç taban puan ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına yazımızdan erişebilirsiniz.

2018 KPSS puanı üzerinden tercih yapılabilecek 4 merkezi atama bulunmaktadır ve bunlardan biri de 2019/1 merkezi atamasıdır. Bu merkezi atama dönemi geride kaldı ve yeterli puanı alan memur adaylarının bazı kadrolara yerleşmesi gerçekleştirildi. Bu yerleştirmelerden sonra ortaya çıkan puanları biz de sonraki atamalarda sizlere yol göstermesi amacıyla listelemeye devam ediyoruz. Aşağıda bilgi ve belge yönetimi mezunu olarak yerleşilebilen kadroların KPSS 2019/1 bilgi ve belge yönetimi atama taban puanları listesinin görselini bulabilirsiniz.

KPSS 2019/1 BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ ATAMA TABAN PUANLARI

Bilgi ve belge yönetimi mezunu olarak tercih yapabilmek için iki farklı nitelik kodu devreye girmektedir. Bunlardan biri herhangi bir lisans programından mezun olanların başvuru yapabilmesine olanak tanıyan 4001 nitelik kodu iken bilgi ve belge yönetimi ve türevi bölüm mezunlarının başvuru yapmasını sağlayan nitelik kodu ise 4099 numaralı nitelik kodudur.

Bilgi ve belge yönetimi mezunlarının başvuru yapabileceği toplam 82 kontenjan vardı. Bunlardan 79 tanesi 4001 nitelik kodu ile tüm lisans mezunlarının başvuru yapma hakkı olan kadrolara aitken 4099 nitelik koduna yani bilgi ve belge yönetimi ve türevi bölüm mezunlarına ayrılan kontenjan sayı 3 olarak karşımıza çıkmaktaydı.

Taban puanlarına baktığımızda ise bilgi ve belge yönetimi mezunu olarak merkezi atamalarda atanabilmek için alınması gereken en küçük puanın 2019/1 merkezi ataması için 85,244 olduğu görülürken en büyük taban puan ile atamanın ise 99,024 puan ile yapıldığı görülmektedir.

2019/1 bilgi ve belge yönetimi KPSS atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

kpss 2019 1 bilgi ve belge yonetimi atama taban puanlari

* Yazımızda yer verdiğimiz bilgiler ve bilgi ve belge yönetimi KPSS 2019/1 merkezi atama taban puanları ÖSYM’nin yayımladığı kılavuzlardan ve ÖSYM’nin resmi internet sayfasındaki bilgilerden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı açıklama dikkate alınmak zorundadır.

** Kadrolara atanmak için bazen özel şartlar ve açıklamalar aranmaktadır.

Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.

Yorumlar

  1. Ayşe Aydoğan Avatar Ayşe Aydoğan dedi ki:

    Merhaba Emine hanım ben Ispatadan yaziyorum benim işim yok eşimde çıkarıldı 4tane oğlum var bana yardımcı olur mu sunuz