kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ÇANPAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2021

ÇANPAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2021 Hakkında Merak Edilenleri Araştırdık. ÇANPAŞ İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Ne Zaman? ÇANPAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin başkenti Ankara’da birbirinden büyük ve gelişmiş ilçe bulunur. Bunların başında ise Çankaya gelmektedir. Ankara’nın merkezindeki ilçede yüz binlerce vatandaş yaşamaktadır. Bu bölgenin belediyecilik faaliyetleri son derece önemlidir. Bu nedenle Çankaya Belediyesi altındaki ÇANPAŞ A.Ş. şirketine de büyük görevler düşer. Park, bahçe, kavşak ve orta refüjlerin düzeni, ilçenin ağaçlandırılması, bölgedeki yeşil alanların bakımı gibi önemli işler yapan bu kurum sık sık personel alımı da yapmaktadır. İşsizlik sorununun arttığı bugünlerde her iş ilanı da büyük ilgi görmektedir. Peki ÇANPAŞ iş ilanları ve personel alımı ne zaman? ÇANPAŞ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

<div></div>

ÇANPAŞ İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Ankara’nın Çankaya ilçesinde binlerce insan yaşamaktadır. Devletin yönetim kadrosu, bakanlıklar, iş merkezleri, yaşam alanları, parklar, bahçeler ve AVM’ler bu bölgede yoğunlaşmaktadır. Bu nedenle bu bölgede hayatın sorunsuz ilerlemesi hayati derecede önemlidir. Çankaya Belediyesi de bunun için çalışmakta ve iyi işler çıkarmaktadır. Özellikle de bünyesindeki ÇANPAŞ firmasına büyük işler düşer. ÇANPAŞ, Çankaya işlçesindeki park ve bahçelerin bakımı, yeşil alanların artırılması, kavşak ve refüjlerin bakım ve onarımı, yol kontrolü gibi işlerle ilgilenir. Bu gibi pek çok işle görevli ÇANPAŞ bünyesinde çok sayıda personel barındırmaktadır. Ayrıca sık sık işçi, personel, memur alımı yapmaktadır.

<div></div>

ÇANPAŞ tarafından yayınlanan son iş ilanları incelendiğinde hangi kadrolara ağırlık veriliği görülmektedir. ÇANPAŞ tarafından yayınlanan iş ilanları içinde ağırlıklı olarak işçilere ihtiyaç duyulmaktadır. Daimi işçi, taşeron işçi, temizlik işçisi, beden işçisi sık sık alım yapılan kadrolar arasındadır. Ayrıca şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi de tercih edilir. Bunun yanı sıra büro personeli ve iş makineleri operatörleri de alım yapılan kadroların başındadır.

ÇANPAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Çankaya Belediyesi ve bünyesindeki firmalar işe alım süreçlerini iki şekilde yürütmektedir. İlk olarak belediye ve firmalar kendileri işe alım süreçlerini yürütür. Referans, başvuru ve davetle işe alım gerçekleştirilir. İkinci ve en yaygın olaraksa süreç İŞKUR üzerinden yürütülür. ÇANPAŞ iş başvurusu Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılmaktadır. Çankaya Belediyesi ve ÇANPAŞ’ta çalışmak isteyenler İŞKUR’a kayıt olmalı ve internet üzerinden başvurularını gerçekleştirmelidir.

Yorumlar

  1. Hasan toy Avatar Hasan toy dedi ki:

    Şöfer için başvurdum

  2. Göksel Tetik Avatar Göksel Tetik dedi ki:

    Çankaya belediye Park bahçe özel güvenlik görevlisi alımı ne zaman başvuruları baslacak

  3. Hüseyin SÖNMEZ Avatar Hüseyin SÖNMEZ dedi ki:

    Çalişmak istiyorum (D-E) Ehliyetim var SRC Belgesi Takım Belgesi Pisiko Teknik Belgesi Yardımcı olursanız sevinirim

    1. Hüseyin SÖNMEZ Avatar Hüseyin SÖNMEZ dedi ki:

      Çalışmak istiyorum (D-E) Ehliyetim var SRC2 Belgesi SRC4 Belgesi Psikoteknik Belgesi ÇANPAŞ da şöför olarak çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  4. hasan şahinsoy Avatar hasan şahinsoy dedi ki:

    alçı boya ustasıyım belediyenizde çalışmak isterim ilgilenirseniz sevinirim saygılar

  5. Ali Avatar Ali dedi ki:

    Sonuç linki yok mu bulamadım ya

  6. Yy Avatar Yy dedi ki:

    Bende başvuruda bulundum ama haber çıkmadı

  7. Hakan kalkan Avatar Hakan kalkan dedi ki:

    Aştinin temizlik şirketinde 9sene çalıştım 2senede ıss temizlikte çalıştım temizlik işi varsa yaparım haber verin kira boynumu büküyor ne olur bana iş verin

  8. admin Avatar admin dedi ki:

    dayınız yoksa boşa beklemeyin….burdan dönüş yapmazlar…..