kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Raylı Sistemler Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​Raylı sistemler mühendisliği DGS puanları 2020 içindeki en büyük taban puan ile en küçük taban puan hangi üniversitelere aittir, DGS raylı sistemler mühendisliği taban puanlar 2020 için neye göre belirlenmektedir, DGS raylı sistemler mühendisliği taban puanları 2020 listesindeki puanlar kaça düşmüştür sorularının cevapları ve DGS raylı sistemler mühendisliği puanları 2020 tablosu yazımızın içinde yer almaktadır.

Merkezi sınavlar ve yerleştirmeler ÖSYM tarafından gerçekleştirilir ve ÖSYM özellikle merkezi yerleştirmelerde ortaya çıkan puanları bir sonraki yıl ilgili sınavın tercih kılavuzlarına bölümlerin taban puanları olarak ekler.

ÖSYM’nin yaptığı şekilde ortaya çıkan ve 2019 yerleştirmelerine göre 2020 listelerine eklenecek DGS raylı sistemler mühendisliği taban puanları 2020 tablosunu aşağıda bulabilirsiniz. Yine merak ettiğiniz bir konu olan en düşük ve en yüksek DGS raylı sistemler mühendisliği puanları tablonun en altında ve en üstünde yer alan üniversitelere aittir.

DGS RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Raylı Sistemler Mühendisliği SAY 8 8 254,89199 267,84164
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Raylı Sistemler Mühendisliği (İngilizce) SAY 6 6 247,44240 252,92396

Üniversiteler, üniversite bölümleri, raylı sistemler mühendisliği bölümü, DGS ve bunun benzeri her konuda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz forum sayfalarımız hizmetinizdedir.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçerikte yer alan DGS raylı sistemler mühendisliği taban puanları 2020 tablosu ÖSYM’ye ait internet sitesinde yer alan kılavuz ve dosyalardan derlenmiştir. Bir değişiklik olduğunda ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu yapılan duyuru herkes için geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.