kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elektrik Üretim A.Ş. EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Sınavı ne zaman ve nerede? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ 2020 yılı içim müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayınladı. 2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Kaç kişi mesleğe alınacak? 2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı sınavı nasıl ne zaman ve nerede? Detaylar haberimizde.

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurları kanununda belirlenmiş olan memurluk genel şartlarını taşıyor olmalarının yanı sıra sınavın yapılacak olduğu 2020 senesinin birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları, yazılı sınavın yapılacağı gün itibariyle erkek adayların askerlik ile ilişiksiz olmaları, vazifelerini gerçekleştirmelerine mani herhangi bir sürekli sağlık sorunu sahibi olmamaları, başka bir kuruma herhangi bir hizmet taahhüdünde bulunmamış olmaları gerekmektedir.

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları 14 Ocak 2020 tarihinden 3 Şubat 2020 tarihine kadar Kurumun internet adresinde yer alan formun doldurulması ve ilanın tam metninde yer alan diğer belgeler ile birlikte adaylarca bizzat ya da posta vasıtası ile Kuruma ulaştırılması şeklinde yapılacaktır. Kamu ilanı 

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Yapılacak? Kaç Kişilik?

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin İİBF, SBF, İşletme ya da İktisat fakülteleri ile buna denkliği kabul edilmiş olan diğer üniversitelerin birisinden veya Hukuk Fakültelerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Mesleğe toplam 10 aday alınacaktır. Adaylar başvuruda 2018 veya 2019 yılında elde etmiş oldukları KPSS P48 puan türlerini kullanacaklardır. Başvuracak adayların puanlarının en az 80 olması gerekmektedir.

elektrik

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı Yazılı Sınavına Kaç Aday Katılacak?

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımının ilk aşaması olan yazılı sınava mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadar aday yani 200 kişi katılabilecektir.

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Sınavı Ne Zaman?

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımının ilk aşaması olan yazılı sınav 7 Mart 2020 tarihinde Ankara’da Ankara Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecektir. Yazılı sınavın süresi 3 saat olacaktır. Yazılı sınav konularına aşağıda yer verdiğimiz 2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alım ilanının tam metninden ulaşabilirsiniz.

Başvuru belgelerini, sınav konularını ve diğer detayları inceleyebileceğini 2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı Alımı İLANININ TAM METNİ için Tıklayınız!

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı alımının ilk aşaması olan yazılı sınavda adayların başarılı olabilmeleri için test usulünde gerçekleştirilecek olan sınavdaki her oturumda en az 60 puan almaları, yabancı dil oturumunda 50 puan almaları, aritmetik ortalamalarının ise 65 puan olması gerekmektedir. Ayrıca adayların ikinci aşama olan sözlü sınava kalabilmeleri için en yüksek puanlı 20 aday arasında yer almaları başarılı olmaları ile birlikte şarttır. Aksi halde adaylar sözlü mülakatlara katılamazlar.

2020 Elektrik Üretim Anonim Şirketi EÜAŞ Müfettiş Yardımcılığı alım sürecini takip etmek, diğer adaylarla istişare etmek ve sınava dair bilgiler almak için FORUM sayfamıza üye olmayı Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.