kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Enerji Yönetimi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Enerji Yönetimi Bölümüne kaçla yerleşilir? 2019 YKS'de Enerji Yönetimi taban puanı kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversitelerimizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nde yer alan ve yeni nesil İİBF bölümlerinden sayabileceğimiz Enerji Yönetimi bölümü ülkemizde ilk olarak Konya ilimizde yer alan KTO Karatay Üniversitesi'nde kurulmuştur. Kurulan bu bölümün 2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda oluşan taban puanları ise aşağıdaki tablomuzda detaylı bir biçimde yer almaktadır.

Enerji Yönetimi 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS yerleştirmelerinde 2019 YKS’nin TYT ve AYT bölümlerine katılan, bu testler neticesinde eşit ağırlık puanı elde eden adayların yapmış oldukları tercihler neticesinde oluşan taban puanları aşağıdaki tablomuzda detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. 

ENERJİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ   Enerji Yönetimi  Burslu 216.426 305,03404
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ   Enerji Yönetimi  %75 İndirimli 517.693 251,31999
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ   Enerji Yönetimi  %50 İndirimli Dolmadı Dolmadı
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ   Enerji Yönetimi  Ücretli Dolmadı Dolmadı

2020 YKS sürecinde Enerji Yönetimi bölümü tercihi yapacak olan adaylar bu bölüm hakkında sorularını, diğer adaylar ise tüm sorularını sormak üzere FORUM sayfamıza üye olabilirler!

2019 YKS yerleştirmeleri neticesinde Enerji Yönetimi bölümünün taban puanları bilgisine sahibiz ve bu bilgiye yukarıdaki tablomuzda yer verdik. Kurumların Enerji Yönetimi başarı sıralamalarını da yayımlamasıyla yazımızı bu eksende genişleteceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Enerji Yönetimi Yönetimi 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.