kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde nasıl yapılacak? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik gerçekleştirilecek? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntıları ile ilanının tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen tüm adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve de kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. Bununla beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca devlete karşı işlenen suçların herhangi birisinden ya da yüz kızartıcı olarak tanımlanmış olan suçların birisinden herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı adaylarının kasıtlı bir biçimde işlemiş oldukları bir suçtan kaynaklı olarak bir sene ve daha uzun süreli bir hapis cezası almamış olmaları gerekmektedir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru yapacak olan adayların alım için belirlenmiş olan alanlardan mezun durumda bulunmaları ve de bu alanların gerektirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip durumda bulunmaları gerekmektedir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların sınav tarihi baz alınmak kaydıyla otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları ve de erkek adayların askerlik görevleri ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve de başvuru için Başkanlığın belirlediği şartları eksiksiz şekilde taşıyan adayların başvurularını 14 Haziran 2021 tarihinden 18 Haziran 2021 tarihine kadar ilanın tam metninde belirtilen başvuru belgelerini hazırlayarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bizzat yapmaları gerekmektedir. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı, alıma başvuruda bulunan adayların başvuru yaptıkları alandaki istihdam edilecek olan aday sayısının beş katı kadar yüksek KPSS puanına sahip aday arasında yer almaları durumunda katılacakları sözlü ve uygulamalı sınavlar ile gerçekleştirilecektir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında sınavlara katılma hakkı kazanan adaylar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Haziran 2021 tarihinde resmi sitesinde ilan edilecektir.

personel alımı tekirdağ büyükşehir belediyesi 2021

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların, şartlarına uygun biçimde başvuru yapabilecekleri toplam 100 kişilik kadro bulunmaktadır. Bu kadroların unvanlara göre dağılımını, adayların hangi kadro için hangi mezuniyet koşulunu taşıyor olması gerektiğini, adayların başvuru yaparken kullanacakları KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablolarda inceleyebilirsiniz;

image 240

image 241

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların, kendilerinden istenen KPSS puan türlerinden, söz konusu düzeydeki puanlarını B grubu KPSS oturumlarının yapıldığı ve hala geçerliliği devam eden 2020 KPSS’de almış olmaları şarttır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm aşamalarını, başvuru belgelerinin tamamını ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, sınavlarına katılmayı planlayan tüm adaylarla etkileşim imkanı için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.