kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İş Makineleri Operatörlüğü 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

İş makineleri operatörlüğü bölümü 2018 taban puanları ne durumdadır, iş makineleri operatörlüğü bölümünü ortalama bir üniversite kazanmak için kaç bininci olmak gerekir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

İş makineleri operatörlüğü bölümü 2018 taban puanları ne durumdadır, iş makineleri operatörlüğü bölümünü ortalama bir üniversite kazanmak için kaç bininci olmak gerekir, iş makineleri operatörlüğü bölümü hangi puan türü ile tercih edilmektedir, iş makineleri operatörlüğü en yüksek taban puanı kaçtır, iş makineleri operatörlüğü en düşük kaçla kapanmıştır, iş makineleri operatörlüğü bölümü kaç senede biter gibi soruların cevaplarını ve taban puanları listelerini sizin için derlemeye devam ediyoruz.

Üniversite sınavlarını atlattıktan sonra adaylar için önemli bir süreç başlamaktadır. Üniversite tercihleri. Tercih döneminde adayların en zorluk yaşadığı konulardan biri de alınan puanlar ile nereleri tercih edebilecekleri konusunda yaşadıkları kafa karışıklığıdır. Bu kafa karışıklığını biraz da olsa giderebilmek için sizlere taban puanlar listesi hazırlamaya çalışıyoruz.

İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRLÜĞÜ 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

İş makineleri operatörlüğü bölümünü kazanmak isteyen bir adayın girmesi gereken ortalama sıralamanın 990 binlerde olduğunu söyleyebiliriz. Bu sıralama aslında bölüm YGS puan türü ile tercih alırken geçerli olsa da yapılan değişiklik ile TYT’nin YGS’nin yerini aldığını düşünebiliriz ve ilgili TYT puan türünden aynı sıralamaya sahip olmanın bu bölümü kazandıracağını söyleyebiliriz.

İki yıllık eğitim süresi olan iş makineleri operatörlüğü bölümünün kapattığı en düşük puan 171,82736 olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda iş makineleri operatörlüğü bölümünü kazanmada kullanılan en yüksek taban puan ise 187,67669’dur. Bölümü kazanabilmek için bu aralıkta bir puan almak yeterli olacaktır. Taban Puanları

Türkiye’de yer alan tüm üniversitelerdeki iş makineleri operatörlüğü bölümlerinin iş makineleri operatörlüğü 2017 2018 taban puanları listesine aşağıdaki listemizden göz gezdirebilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İş Makineleri Operatörlüğü 187,67669
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İş Makineleri Operatörlüğü (İÖ) 187,54582
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İş Makineleri Operatörlüğü 182,80356
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) İş Makineleri Operatörlüğü 173,99261
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İş Makineleri Operatörlüğü 171,82736
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.