kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ermeni Dili ve Edebiyatı 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Ermeni Dili ve Edebiyatı bölümüne kaç binle yerleşilir? 2019 YKS'de Ermeni Dili ve Edebiyatı kaçla kapattı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2020 YKS'ye dil puanı için hazırlanan adayların ilgisini çekebilecek bölümlerden birisi olan Ermeni Dili ve Edebiyatı bölümü, ülkemizde yalnızca Kayser ilimizde bulunan Erciyes Üniversitesi'nin Edebiyat Fakültesi'nde yer almaktadır. 2019 YKS'de bölüm için 20 kontenjan ayrılmıştır.

Ermeni Dili ve Edebiyatı 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS yerleştirmelerinde her ne kadar Kayseri’de bulunan Erciyes Üniversitesi’nde Ermeni Dili ve Edebiyatı bölümü için 20 kontenjan ayrılmış olsa da, bölümü tercih eden veya bölüme yerleşen hiç kimse olmamıştır. Bu nedenle 2019 YKS yerleştirmeleri sonrasında Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümü için taban puan ya da başarı sıralaması oluşmamıştır. 

ERMENİ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ   Ermeni Dili ve Edebiyatı  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

2020 YKS hazırlık sürecinde 2020 YDT hazırlığınız ve diğer sorularınız için FORUM sayfamıza üye olmayı Unutmayın!

2019 YKS yerleştirmelerinde Ermeni Dili ve Edebiyatı bölümüne hiçbir aday yerleşmemiş olduğundan, herhangi bir taban puan ya da başarı sıralaması bilgisi verilememektedir. 

*Yukarıda yer alan veriler, Ermeni dili ve Edebiyatı 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.