kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Japonca Öğretmenliği 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Japonca öğretmenliği 2019 taban puanları kaç puanlara gelmiştir, japonca öğretmenliği 2019 başarı sıralamaları rakamları nasıldır, 2019 japonca öğretmenliği başarı sıralamaları ve taban puanları hangi yöntem ile belirlenmektedir, 2018 yerleştirmelerine göre japonca öğretmenliği bölümü en düşük ve en yüksek kaç sıralama ve puan ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

YKS isimli üniversiteye giriş sınavından alınan puanlar sonrası yerleştirmeler gerçekleştirilir ve bu yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar veya sıralamalar bir sonraki yılın YKS yerleştirme kılavuzunda ilgili bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları olarak yer alır. Bu biçimde 2018 yerleştirmelerine göre belirlenen ve ÖSYM tarafından 2019 YKS kılavuzuna konulacak olan japonca öğretmenliği 2019 başarı sıralamaları ve taban puanları tablomuzu yazımızın içinde bulabilirsiniz.

JAPONCA ÖĞRETMENLİĞİ 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Japonca öğretmenliği bölümüne bilinen en düşük puan ve sıralama ile 2018 yerleştirmeleri sonucuna göre yerleşen kişinin puanı 388,13506 ve sıralaması ise 14250 olarak belirlenmiştir. Adaylar eğer japonca öğretmenliği bölümüne ortalama bir üniversitede yerleşebilmek istiyorlar ise en azından dil puan türünden bu puan veya sıralama yakınlarında veya duruma göre aşağısında bir puana veya sıralamaya sahip olmalıdırlar diyebiliriz.

JAPONCA ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİV. DEVLET ÜNİV. Eğitim Fak. Japonca Öğrt.      DİL 14250 388,13506

*Listemizde yer alan Japonca öğretmenliği bölümü taban puan ve sıralama rakamları ÖSYM ve YÖK Atlas kaynak alınarak derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklik olduğunda ÖSYM veya YÖK duyuru yapacaktır, bu sebeple bu kurumların resmi internet sitelerini takip etmeniz sizin için yararlı olacaktır.

Üniversiteyi ilgilendiren her konuda (puanlar, bölümler, yerleştirmeler, sınavlar), japonca öğretmenliği bölümü hakkında veya diğer konularda merak ettiklerinizi sormak veya kariyer planlamanız hakkında destek almak için tecrübeli üyelerin ve yöneticilerin bulunduğu forum sayfalarımızı aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

2018 YKS yerleştirmelerinde ortaya çıkan sayısal bilgiler için:

► 2018 YKS YERLEŞTİRMELERİ SAYISAL BİLGİLERİ

2018 yerleştirmelerinde ortaya çıkan rakamlara göre 4 yıllık bölümlerin hepsinin taban puanları için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN RAKAMLARA GÖRE 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN TABAN PUANLARI

2018 yerleştirmelerinde ortaya çıkan rakamlara göre 4 yıllık bölümlerin hepsinin başarı sıralamaları için:

► 2018 YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN RAKAMLARA GÖRE 4 YILLIK TÜM BÖLÜMLERİN BAŞARI SIRALAMALARI

** Listelerde bulunan kısaltmalar

İNG: İngilizce

SÖZ: Sözel

SAY: Sayısal

İnd.: İndirimli

İÖ: İkinci Öğretim

EA: Eşit Ağırlık

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.