kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Laboratuvar Teknisyeni KPSS 2020/14 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2020/14 laboratuvar teknisyeni atama taban puanları nasıldır? 2020/14 merkezi atamasında açılan tıbbi laboratuvar teknisyeni kontenjanı kaçtı?

Devlet personeli olmak isteyen bir aday KPSS’ye girmeli ve belli bir oranda puan elde etmelidir. Elde edilen puanlar ile merkezi atamalara veya ilan ile alım yapan kurumlara başvuru yapılabilmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı özellikle tekniker, teknisyen vb. unvanlar için merkezi atamalar ile gerçekleşmektedir. Bu tip bir merkezi atama olan KPSS 2020/14 içinde tıbbi laboratuvar teknisyeni mesleği için de belli kadrolar bulunmaktaydı. Bu kadrolara yerleştirmeler sonucu ortaya çıkan KPSS 2020/14 laboratuvar teknisyeni atama taban puanları listesini yazımızın altında bulabilirsiniz.

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİSYENİ ATAMA TABAN PUANLARI KPSS 2020/14

Sağlık Bakanlığı her yıl diğer kurumlara kıyasla, ihtiyaç olmasından dolayı merkezi atamalar ile personel alımı yapar ve 2020/14 de 2020 yılındaki son Sağlık Bakanlığı merkezi atamasıdır. Bu atamada toplamda 12000 sağlık personeli alımı gerçekleşmiştir ve bunlardan 68 tanesi de laboratuvar teknisyeni mesleğine ayrılmıştır.

2020/14 merkezi atamasında ayrılan bu kontenjanlara yapılan yerleştirmelerden sonra ortaya çıkan tabloya göre laboratuvar teknisyeni olarak yerleştirmesi yapılan en yüksek puanlı aday 85,365 puan ile Kütahya iline yerleşirken yerleştirmesi yapılan en düşük puanlı laboratuvar teknisyeni adayı ise 76,641 puan ile İzmir iline yerleştirilmiştir.

KPSS 2020/14 laboratuvar teknisyeni atama taban puanları listesi ayrılan tüm kontenjanlar için aşağıdaki gibidir.

kpss 2020 14 laboratuvar teknisyeni atama taban puanlari

Devlet memuru olmak isteyen adayları ilgilendiren pek çok içeriğe sitemizden ulaşabileceğiniz gibi merak ettiklerinizi de FORUM.TERCİHİNİYAP.NET adresine gelerek sorabilirsiniz.

*Merkezi atama ile gerçekleştirilen yerleştirmeler sonucu ortaya çıkan tıbbi laboratuvar teknisyeni 2020/14 KPSS atama puanları listesi ÖSYM’nin resmi internet sitesindeki bilgilerden faydalanarak oluşturulmuştur. Yapılabilecek bir değişiklikte ÖSYM’nin yaptığı resmi açıklama tüm adaylar için geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.