kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Muğla Anadolu Liseleri Taban Puanları 2021 (MEB-LGS)

Muğla Anadolu Liseleri en düşük ve en yüksek kaç taban puan ile kapattı? Muğla Anadolu Liseleri 2021 taban puanları kaçta kaldı?

İyi bir kariyer sahibi olmanın yollarından bir tanesi iyi bir üniversitede okumaktır. İyi bir üniversitede okumak için de iyi bir liseye gitmek büyük avantaj elde etmek anlamına gelmektedir.

İyi bir liseye yerleşmek isteyen ortaokul mezunu genç adaylar Liseye Geçiş Sistemi yani LGS ile ilişkili olarak sınavlara girerler ve puan alırlar. Alınan bu puanlar liselere yerleştirilmede kullanılır ve iyi bir liseye yerleşmek için iyi bir puan almak gerekmektedir.

MUĞLA ANADOLU LİSELERİ TABAN PUANLARI 2021

İyi bir puanın neye denk geldiğini anlamak için önceki yıllarda yerleştirmelerinde ortaya çıkan taban puanlara bakmak gerekmektedir. Örneğin 2021 yılı için 2020 yerleştirmeleri yol gösterici olacaktır.

Muğla Anadolu Liselerine 2020 yılında yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar incelendiğinde en küçük puan ile yerleşen adayın Bodrum Anadolu Lisesi’ne 371,6371 puan ile yerleştiği görülmektedir. En büyük puan ile Muğla Anadolu Liselerinden Menteşe Anadolu Lisesi’ne yerleşen aday ise 401,3373 puan ile yerleşmiştir.

Muğla ilinde toplam bu şekilde 4 adet Anadolu Lisesi bulunmaktadır ve bu liselere yapılan yerleştirmelere göre hazırlanan 2021 Muğla Anadolu Liseleri taban puanları listesinin tamamı aşağıdadır.

MUĞLA ANADOLU LİSELERİ 2021 TABAN PUANLARI
OKUL ADI OKUL TÜRÜ ÖĞR. SÜRESİ ÖĞR. SÜRESİ PANSİYON DURUMU YAB. DİLİ KONT. TABAN PUANI
MUĞLA / MENTEŞE / Menteşe Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon Yok İNG. 120 401,3373
MUĞLA / BODRUM / Bodrum Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon Yok İNG. 150 377,2691
MUĞLA / MARMARİS / Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon Yok İNG. 150 375,3409
MUĞLA / BODRUM / Bodrum Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi 4 yıl Kız Erkek Pansiyon Yok ALM. 30 371,6371

Liseler, sınavlar ve benzeri konularda merak ettiklerinizi sormak, bilgi almak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçeriğimizde yer alan Muğla Anadolu Liseleri 2021 taban puanları listesi Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesindeki kaynaklardan derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte MEB’in yapacağı duyuru esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.