kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Nata Vega AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Nata Vega AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl? Nata Vega Nedir? Ne Demek? Nata Vega Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri Nata Vega Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı? Nata Vega Bayramda, Resmi Tatilde, Yılbaşında Açık Mı? Nata Vega AVM Ulaşım, İletişim ve Adres Bilgileri

A+
A-

Ankara Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. 2000’li yılların başlangıcından itibaren başkentte çok sayıda büyük AVM inşa edilmiştir. Ankamall, Armada, Panora, Taurus, A City bu AVM’lere örnektir. Ancak şehirde belki de en dikkat çekici alışveriş merkezi Nata Vega’dır. Diğer AVM’lerle tamamen ters bir istikamette kurulan Nata Vega Mamak ilçesinde bulunmaktadır. Bulunduğu bölgede kendisiyle yarışabilecek başka büyük bir AVM bulunmamaktadır. Ayrıca Ankara’daki AVM’ler arasında IKEA’ya sahip tek alışveriş merkezi olmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca outlet yani indirimli ürünlerin satıldığı mağazaların Nata Vega içerisinde bulunması bu alışveriş merkezini cazibe merkezi haline çevirmektedir. İndirimli ürünler almak isteyen, yapı malzeme alışverişi yapmak isteyenler bu AVM’ye her gün akın etmektedir. Bu nedenle alışveriş merkezinin çalışma saatleri, ziyaret saatleri, kaçta açılıp kaçta kapandığı merak konusu olmaktadır. Üstelik bayramda, resmi tatilde ve yılbaşında Nata Vega’nın açık olup olmadığı sık sık sorulmaktadır. İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler…

Nata Vega Nedir? Ne Demek? 

Nata Vega 23 Aralık 2011 tarihinde hizmete açılmıştır. Açıldığı tarih itibariyle Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ünvanını elde etmiştir. Nata Grup tarafından inşa edilen bu AVM başta Ankaralılar olmak üzere tüm vatandaşların ilgisini çekmiştir. O zamana dek yapılan tüm AVM’lerden farklı olarak semtin diğer ucunda Mamak’ta açılan bu AVM bölgedeki istihdama, ekonomiye adeta can suyu olmuştur. 450 bin metrekare alan üzerinde yer alan AVM yalnızca başkente değil çevredeki illerede hitap etmektedir. AVM sınırları içerisinde çadır satış noktaları da bulunmaktadır. AVM içerisinde 6 bin metrekarelik büyük bir akvaryum da bulunmaktadır. 3 buçuk milyon litre su kapasiteli 100 metreye yakın uzunlukta bir akvaryum tünel bulunmaktadır. İnsanlar bu tünele girip saatlerde balıkları incelemektedir. Bu akvaryumda aralarında vatoz ve köpek balıklarının da bulunduğu 10 binden fazla balık bulunmaktadır. Nata Vega içerisinde toplam 165 mağaza, 14 sinema salonu, 5 bin metrekarelik eğlence alanı, 8 bin araçlık otopark, akvaryum ve neredeyse 200 bin metrekarelik kapalı alan bulunmaktadır. Alışveriş merkezi ismini güneşten 50 kat daha parlak bir yıldız olan Vega’dan almıştır. Nata kelimesi ise AVM’yi inşa eden Nata Grup’tan gelmektedir. Outler AVM olma özelliği taşıyan Nata Vega ülkedeki en ünlü mağazalara ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca AVM’de toplam 6 bin kişi istihdam edilmektedir.

Nata Vega Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri

Yapı-malzeme, IKEA, giyim, yemek, sinema, eğlence, bujiteri, hediyelik eşya gibi farklı amaçlarla AVM’ye gitmek isteyen başkentlilerin en uğrak durağı Nata Vega’dır. Sinema salonları, eğlence mekanları, yemek salonları, büyük akvaryumu, 200’e yakın mağazasıyla vatandaşların akın ettiği AVM’nin çalışma saatleri merak konusu olmaktadır. AVM’nin hafta içi ve hafta sonu hangi günlerde saat kaçta açıldığı ve saat kaçta kapandığı merak edilmektedir.

Nata Vega Outlet AVM çalışma saatleri ve ziyaret saatleri: 10.00-22.00

Nata Vega Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

Alışveriş merkezleri, bulundukları şehirdeki tüm AVM’lerle hemen hemen aynı saatlerde hizmet vermetkedir. Bu sayede AVM’ler arasında ortak bir karar alınır ve rekabet etik bir şekilde yapılır. Nata Vega Outlet AVM için çalışma saatleri de bu kapsamda belirlenmektedir. AVM’de çalışan binlerce kişinin, ziyaretçilerin, başkentlilerin merak ettiği çalışma saatleri saat 10.00 ile 22.00 arasındadır.

Nata Vega pazartesi günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

AVM salı çalışma saatleri: 10.00-22.00

Çarşamba günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Perşembe günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Cuma günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Cumartesi günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Pazar günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

nata

Nata Vega Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı?

Türkiye’deki her alışveriş merkezi hafta sonu faaliyetlerine devam etmektedir. Hafta içi iş ve okul nedeniyle AVM’lere giden insan sayısı daha azken hafta sonu ziyaretçi sayıları ikiye hatta üçe katlanmaktadır. Gençler, çiftler, çocuklar, aileler hafta sonu AVM’lere akın etmektedir. Nata Vega’da hafta sonu en fazla ziyaretçiyi ağırlayan AVM’lerin başında gelmektedir. Bu nedenle hafta sonu hizmet vermeye devam etmektedir. Hafta sonu açık olan AVM’nin çalışma saatleri ise şu şekildedir:

Nata Vega cumartesi çalışma saatleri: 10.00-22.00

Pazar günü çalışma saatleri: 10.00-22.00

Nata Vega Bayramda, Resmi Tatilde, Yılbaşında Açık Mı?

Nata Vega AVM normal şartlarda sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasında hizmet vermektedir. Dini bayramlarda AVM hizmet vermeye devam etse de çalışma saatleri değişebilmektedir. Bazı özel günlerde AVM daha geç açılmaktadır.  Örneğin Kurban Bayramının 1. gününde AVM saat 13.00’de açılmaktadır ve akşam 22.00’da kapanmaktadır. Bayramın diğer günleri ise 10.00 ile 22.00 arasında hizmet vermeye devam etmektedir. Nata Vega yılbaşında ise saat 14.00’da açılmaktadır ve akşam 22.00 itibariyle kapanmaktadır.

Nata Vega AVM Ulaşım, İletişim ve Adres Bilgileri

Özel araçlarıyla, otomobilleriyle Nata Vega’ya gidecek olanlar akıllı telefonlarındaki harita uygulaması ile yollarını bulabilmektedir. Konum bilgisi aracılığı ile AVM’ye giden en kısa yolu bulan vatandaşların yanı sıra toplu taşıma araçlarıyla gidecek olanlar da vardır. Toplu taşıma araçlarıyla Nata Vega‘ya gidecek olanlar EGO’nun internet sitesine girerek hangi araçlarla AVM’ye gidebileceklerini öğrenebilecek. AVM’nin adres, telefon ve e-mail bilgisi ise şu şekildedir:

Nata Vega AVM adresi: Akşemsettin Mahallesi 2308. Sokak 1/A Mamak/ANKARA

Nata Vega Telefon Numarası: 312 554 27 00 Faks numarası: 312 554 27 04

Nata Vega e-mail adresi: info@natavega.com.tr

Yorumlar

  1. Bluetooth klavye ,mause , hapörlör gelsin Avatar Bluetooth klavye ,mause , hapörlör gelsin dedi ki:

    Bluetooth’lu Mouse Bluetooth’lu klavye Bluetooth’lu hoparlör gelsin