kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Osmangazi Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde ve nasıl gerçekleştirilecek? Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi unvanlar için, nasıl ve kaç kişilik olacak? Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını ve ilanının metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bunun yanında Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların herhangi bir sebepten kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, devlet memurluğu genel şartlarını da sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza mevzuatı hükümleri uyarınca kasıtlı olarak işlemiş oldukları herhangi bir suçtan ötürübir yıl ve daha uzun süreli mahkum olmamış olmaları, ayrıca devlete karşı işlenen suçların birisinden veyahut da yüz kızartıcı olarak tanımlanan suçların bir tanesinden ötürü herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların, bu alım kapsamında atanacakları kadroların gerektirdiği işleri yapmalarına engel olabilecek seviyede bir bedensel engellerinin ya da aklî bir rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekliliği de şartları arasında yer almaktadır.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına Başvurular Hangi Tarihlerde ve Ne Şekilde Yapılacak?

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların, eğer başvuru şartlarını taşıyorlarsa, başvurularını 7 Haziran 2021 tarihinden 14 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular şahsi olarak ya da posta kanalıyla yapılabileceği gibi Osmangazi Belediye Başkanlığı’nın insan kaynakları birimine elektronik posta ile başvuru belgelerinin ulaştırılması biçiminde de yapılabilecektir.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına Başvuru yapacak olan adaylardan Zabıta Memurluğu kadrosuna başvuru yapacak olan adayların başvurularını mesai saatleri içerisinde bizzat Başkanlığa giderek yapmaları zorunlu tutulmuştur.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına bakılarak yapılacak olan sıralamaya göre alım yapılacak kadroların beş katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları durumunda, bu adaylar için gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlar ve uygulama sınavları ile gerçekleştirilecektir.

osmangazi belediyesi personel alımı 2021

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 15 adet personel istihdam edilecektir. Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek bu 15 personelin unvanlara göre dağılımını, KPSS puan türü şartlarını ve mezun olunması gereken bölüm şartını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Unvanı Alım Yapılacak Olan Sayı Mezuniyet Bölüm Şartı KPSS Puan Türleri
Zabıta Memurluğu 5 kişi Herhangi bir lise alanından mezun durumda bulunmak. KPSS P94 > 60
Zabıta Memurluğu 5 kişi Yerel Yön.
Mahalli İd.-Mahalli İd.(Zabıta)
Halkla İlş. ve Tan.
İletişim ve Halkla İlş.
Bankacılık
Bank. ve Sigorta.
İşletme Yön.
Maliye
Muhasebe
İşletme Yön.
Pazarlama
İthalat-İhr.
Büro Yön. ve Yön. Asist.
Dış Ticaret
Acil Dur. ve Afet Yön.
Emlak ve Eml. Yön.
İSG
Adalet
KPSS P93 > 60
Memurluk 5 kişi Yerel Yön.
Mahalli İd.)
Halkla İlş. ve Tan.
İletişim ve Halkla İlş.
Bankacılık
Bank. ve Sigorta.
İşletme Yön.
Maliye
Muhasebe
İşletme Yön.
Pazarlama
İthalat-İhr.
Büro Yön. ve Yön. Asist.
Dış Ticaret
Acil Dur. ve Afet Yön.
Emlak ve Eml. Yön.
İSG
Adalet
Sekreterlik
Medya ve İletişim
KPSS P93 > 60
TOPLAM 15 kişi

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarını 2020 KPSS Ön Lisans ya da Ortaöğretim oturumlarında elde etmiş olmaları şarttır.

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarına, başvuru belgelerinin listesine ve sınavların konularına dair daha detaylı bilgilere erişmek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara sınavlarına dair sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.