kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Alım İlanı 2021

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

2021 yılı Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı kaç kişi alacak? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Kimler Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunabilir? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına dair detayları ve ilanın metnini haberimizde bulabilirsiniz. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu mevzuatı hükümleri uyaınca öngörülmüş olan genel memurluk şartlarını taşıyor olmaları, bununla birlikte alım yapılacak kadrolar için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından istenen alanlardan mezun durumda olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları ve Bakanlık tarafından talep edilen özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen, genel ve özel başvuru koşullarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar 8 Mart 2021 tarihinden 14 Mart 2021 tarihine kadar Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvurularını başvuru süresi içerisinde e-Devlet sistemi üzerinde yer alan Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ekranı üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına bizzat elden ya da posta yolu ile başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, geri çevirlecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunan adayların puanlarına göre yapılacak sıralamaya göre mesleklere alınacak olan aday sayısının on katı kadar aday Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

tarim ve orman bakanligi logo 1

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosuna toplam on kişinin istihdamı için gerçekleştirilecektir. Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan aayların Mühendislik Fakültesi bölümlerinden,  Fen Edebiyat, Eğitim Fakültelerinin bilgisayar öğrenimi veren alanlarından, istatistik, matematik ya da fizik bölümlerinden mezun durumda olmaları ya da kadrolara göre belirlenmiş mühendislik fakültesi alanlarından mezun durumda olmaları gerekmektedir. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda adaylar 2020 senesinde ya da 2019 senesinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından Lisans mezunu adayalr için gerçekleştirmiş olduğu KPSS Lisans oturumlarında KPSS P3 puan türüne sahip olmaları ve YDS oturumlarından puanlarının bulunması gerekmektedir. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirilirken adayların KPSS P3 puanlarının 70’lik kısmı, YDS puanlarının ise %30’luk kısmı dikkate alınarak yapılacak puanlama ile Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sözlü mülakatına katılacak olan adaylar tespit edilecektir. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımının tüm detaylarını, kadrolara göre dağılımı ve tüm özel başvuru şartlarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı yöneltebilmek ve bilgiler almak adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.