kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yılı fon uzman yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı. Detaylar ve ilan haberimizde.

TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı hakkında merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte sizlere güncel TMSF Fon Uzman Yardımcılığı alım ilanı…

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF tarafından içi Fon Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımının detayları ve ilan metni haberimizde.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 1 Kasım 2021 tarihinden 19 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvurularını elektronik ortamda fonun sitesi üzerinden dolduracakları formu fona posta kanalıyla ulaştırarak gerçekleştireceklerdir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu genel başvuru şartlarını haiz olmaları şarttır. Bununla birlikte adayların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri için ceza mevzuatı gereğince ve icra iflas mevzuatı hükümleri uyarınca çeşitli olumsuz koşullara muhatap bulunmamış olmaları gerekmektedir. Adayların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapabilmeleri için kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması ve bu atamada atanacakları görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının da bulunmaması gerekmektedir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapan adaylar arasında mesleğe alınacak aday sayısının yirmi katı kadar yüksek KPSS puanına sahip aday arasında yer almaları durumunda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılmaları mümkün olacaktır.

tmsf 1

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı toplam 7 adet fon uzman yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı bilişim alanından yapılacak olup adayların başvuru için KPSS P1 ve KPSS P2 puan türlerinin bir tanesinden en az 75 puana sahip olmaları bununla beraber en az 50 YDS puanına da sahip olmaları gerekmektedir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıda yer alan alanlardan bir tanesinden mezun durumda olmaları şarttır.

image 257

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.