kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alım İlanı 2020

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2020 yılı için personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? 2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 18 yaşlarını tamamlamış olmaları engelli adaylar hariç en fazla 35 yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Adayların Türk vatandaşı olmaları, devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartan suçlardan hükümlü olmamaları, Engelli kadroları hariç görevlerini yapmalarına mani olacak bir rahatsızlıklarının bulunmaması, askerlikle ilişiklerinin ve kamu haklarından mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımına başvurmak isteyen adayların, şartları taşımaları durumunda başvurularını 30 Ekim 2020 tarihine kadar ilanın tam metni içerisinde inceleyebileceğini başvuru belgeleri ile birlikte gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Gerçekleştirilecek? Alım Sayıları Kaç ve Özel Başvuru Şartları Neler?

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı kapsamında 2 tanesi Engelli İdari Memur, 1 tanesi İdari Memur, 3 tanesi ise Uzman Yardımcısı olmak üzere toplam 6 adet personel istihdam edilecektir.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların kadrolara göre sahip olmaları gereken özel başvuru şartları şu şekildedir;

3 kişilik TİM Uzman Yardımcılığına başvurmak isteyen adayların üniversitelerin Ekonomi, İşletme, İktisat, İstatistik, Ekonometri, U.A. Finans, U.A. İşletmecilik, U.A. Ekonomi, U.A. İşletmecilik ve Ticaret, U.A.Ticaret ve İşletmecilik, U.A. Finans, U.A. Ticaret bölümlerinin birisinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

1 kişilik TİM İdari Memurluğuna başvurmak isteyen adaylarında yine Uzman Yardımcılığı ile aynı alanlardan mezun durumda olmaları gerekmektedir.

Bu iki kadroya başvuracak olan adayların 2019 veya 2020 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puana Uzman Yardımcılığı adaylarının ise YDS’den ise en az C seviyesine sahip olmaları gerekmektedir.

İdari Memurluk Engelli kadrosuna başvuruda bulunacak olan adayların 2018 E-KPSS oturumlarında en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan her kadro için ayrı tespit edilmek üzere mesleklere alınacak olan aday sayısının 4 katı kadar aday Meclis tarafından düzenlenecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkına sahip olurlar .2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılacak olan adayların listeleri ile sınav tarihi daha sonra Kurum sitesinden ilan edilecektir.

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı başvuru detaylarını, başvuru belgelerini ve diğer bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM Personel Alımı başvuru ve sınav sürecini takip etmek ve alıma dair diğer adaylarla istişare edebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.