kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yapı Kredi Bankası İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Yapı Kredi Bankası İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik! Yapı Kredi Bankası Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu? Yapı Kredi Bankası İş İlanları ve Personel Alımı  Ne Zaman? Yapı Kredi Bankası İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük 3 sektörden biri bankacılık sektörüdür. Ayrıca ülkedeki en büyük şirketleri arasında pek çok banka bulunmaktadır. Ülkedeki en büyük bankalardan biri Yapı Kredi Bankasıdır. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde şubesi bulunan, binlerce çalışanı, yüzlerce şubesi ile dikkat çeken banka büyük bir istihdam merkezidir. Pek çok kişi her yıl Yapı Kredi Bankasında çalışmak için iş ilanlarını takip etmekte ve başvuru yapmaktadır. www.tercihiniyap.ne ailesi olarak iş arayanlar için önemli bir cazibe merkezi olan Yapı Kredi Bankası iş ilanları ve iş başvurusu hakkında merak edilenleri cevapladık.

Yapı Kredi Bankası Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu?

Yapı Kredi’nin tam adı Yapı ve Kredi Bankası Anonim Şirketi 1944 yılında kurulmuştur. İstanbul’da kurulan bankanın kurucusu Kazım Taşkent’tir. Türkiye’nin ilk özel bankası unvanının sahibi olan Yapı Kredi 2006 yılında Koçbank ile birleşmiştir. Bu birleşme ile gücüne güç katan banka 2000’li yıllarda piyasadaki en başarılı oyunculardan biri olmuştur. Altyapısını güçlendiren, hizmet kalitesini artıran banka 2020’li yıllarla birlikte sektörde lider koltuğuna oturmayı hedeflemektedir. Yapı Kredi günümüzde Koç Holding bünyesinde yer almaktadır.

Yapı Kredi Bankası İş İlanları ve Personel Alımı 

Türkiye’de pek çok özel sermayeli banka bulunur. Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, ING Bank gibi bankalar bunlara örnek gösterilebilir. Yapı Kredi bankası bu bankalarla yarışmaktadır. Sektörde şu an 4. büyük banka olan Yapı Kredi zirveye tırmanmak için büyümesini sürdürmektedir. 2020’li yıllarda yüzlerce şube açmayı hedefleyen banka bir yandan da elektronik ortama, internet bankacılığına da önem vermektedir. Bu nedenle işleri büyütürken yüzlerce personel alması beklenmektedir.

Yapı Kredi tarafından yılın her dönemi farklı kadro ve pozisyonlar için iş ilanları yayınlanmaktadır. Bu ilanlara ilköğretim, lise, önlisans, lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir. Kadın-erkek farklı yaş gruplarındaki adaylar yetkinliklerine göre işi kapabilir. Banka günümüz şartlarına uygun olarak sözleşmeli, kadrolu, daimi olarak personel alabilmektedir.

Yapı Kredi’nin en çok personel alımı yaptığı kadroları sizler için inceledik. Buna göre banka en çok banko asistanı, bankacı, gişe asistanı, güvenlik görevlisi, banka müdürü, avukat, büro personeli, çağrı merkezi eleman, engelli personel, gişe görevlisi, müşteri hizmetleri personeli, müşteri hizmetleri uzmanı, insan kaynakları personeli, istatistikçi, veri analiz uzmanı, mühendis, mimar, aşçı, şoför, silahlı güvenlik görevlisi, uzman yardımcısı, müfettiş gibi kadrolara alım yapmaktadır.

Yapı Kredi Bankası İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yapı Kredi Bankasında çalışmak isteyen adayların en çok merak ettiği soru budur. Öncelikle adaylar haberleri, bankanın internet sitesi, kariyer sitelerini iyi takip etmeli ve Yapı Kredi tarafından paylaşılan her ilanı kontrol etmelidir. Kendine uygun iş ilanı geldiğinde başvuru koşullarına bakmalıdır. Yapı Kredi Bankasının internet sitesinde alım ile ilgili duyurular yapılmaktadır. Bu duyuruları takip ederek başvuru tarihleri içerisinde iş başvuru formu doldurabilir, gereken evrak ve belgeleri toplayabilirsiniz. Başvurunuz elektronik ortam üzerinden yapılır. Başvuru tamamlandıktan sonra insan kaynakları tarafından inceleme yapılır. Daha sonra beğenilen adaylar telefonla veya e-posta ile mülakata davet edilir.

Yapı Kredi işe alım süreçleri, iş başvuru formu, iş başvurusu hakkındaki en doğru adres bankanın ‘Kariyerim’ sayfasıdır. Bu sayfa üzerinden iş ilanları takip edilir, özgeçmiş oluşturulur ve şirket ile iletişime geçilir.

Yapı Kredi iş başvurusu yapmak için: https://kariyerim.yapikredi.com.tr/

yapi kredi kariyer is basvuru

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.