kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2018 taban puanları kaçta kalmıştır, 2017 2018 zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi başarı sıralamaları nasıldır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2018 taban puanları kaçta kalmıştır, 2017 2018 zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi başarı sıralamaları nasıldır, zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi bölümü kaç seneliktir, zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisine hangi puan türüyle girilmektedir, zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi en yüksek ve en düşük kaç taban puanlarda kalmıştır sorularının cevaplarını sizin için derlemeye çalıştık. Taban Puanları

Üniversite sınavları sonrasında adaylar istedikleri veya puanlarının yettiği bölümleri tercih etmektedirler. Bu tercih sürecinde adayların akıllarında bir takım sorular belirmektedir. Puanım istediğim bölüme yeter mi, aldığım puan hangi bölümlere yeter, bu puan ile bir bölüm tercih edebilir miyim bu sorulardan bazılarıdır. Bu soruların cevaplarını da önceki yıllarda ilgili bölümlerin kapattığı taban puanlar ile almak mümkündür. Bu sebeple biz adaylar için taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

ZEYTİNCİLİK VE ZEYTİN İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi bölümünü ortalama bir üniversitede kazanmak için adayların ilk 990 bin içine girmesi gerekmektedir.

Bölüm en yüksek 187,00825 en düşük ise 174,92265 taban puanlarında kalmıştır. Yine sıralamada olduğu gibi bu aralıkta bir puan almak da adayları bu bölüme yerleştirebilir.

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Bu da tüm 2 yıllık bölümler ile ilgilidir ve zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2 yıllık bir bölümdür.

Zeytincilik ve zeytin işleme teknolojisi 2017 2018 taban puanları listesinin tamamına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi 187,00825
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi 174,92265
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.