kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alım İlanı 2020

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2020 yılında kaç personel alınacak? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

A+
A-

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alım İlanı 2020 yayınlandı. 2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları, devlet memurluğu için genel şartları taşıyor olmaları, vazifelerine mani akıl rahatsızlıklarının bulunmaması, herhangi bir şekilde terör bağlarının bulunmaması, devlete karşı suçlardan, yüz kızartan suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir Bununla birlikte adayların 2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı için belirlenmiş diğer özel başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 26 Ekim 2020 tarihinden 2 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Sanayi Bakanlığı elektronik başvuru ekranında yer alan 2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı başvuru linki üzerinden gerçekleştireceklerdir.

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik?

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar ile bu kadrolar için belirlenmiş olan diğer şartlar şu şekildedir;

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı Uzman Kadrosu;

Üniversitelerin End. Müh., İnşaat Müh., Sosyoloji, Elektrik – Elektronik Müh., Bilgisayar Müh., Makine Müh. ve Mekatronik Müh. bölümlerinden mezun olmak
İş Deneyimi sahibi olmak
1 kişi

Üniversitelerin End. Müh., İnşaat Müh., Sosyoloji, Elektrik – Elektronik Müh., Bilgisayar Müh., Makine Müh. ve Mekatronik Müh. bölümlerinden mezun olmak
KPSS P1, KPSS P2 veya KPSS P3 puan türlerinden bir tanesinden en az 80 puana sahip olmak
YDS > 70
1 kişi

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı İç Denetçi Kadrosu;

Dört yıllık lisans programlarının birisinden mezun olmak,
Beş yıl denetim elemanı olarak deneyim sahibi olmak
Son beş yıl içinde YDS’den en az C seviyesi, 70 puan almış olmak
1 kişi

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleklere alınacak aday sayısının beş katı kadarı için 9 Kasım 2020 tarihinde sınava katılacak adayların listesi ile birlikte sınav yeri ve sınav tarihi bildirilecektir.

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımına başvuruda kabul için tercih nedenlerini ve diğer ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı MARKA Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı diğer adaylara yöneltmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.