kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eski Yunan Dili ve Edebiyatı 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümüne kaç bininci girebilir? 2019 YKS'de Eski Yunan Dili ve Edebiyatı taban puanı kaçtı? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na dil alanından hazırlık yapan adayların tercih edebilecekleri bölümlerden birisi de Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümüdür. Bu bölüme yerleşmek isteyen 2020 YKS adayları, 2019 YKS yerleştirmelerinde bu bölüm için oluşan taban puanları merak etmektedir.

Eski Yunan Dili ve Edebiyatı 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS’de dil alanı adaylarının yapmış oldukları tercihler ile Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümü için oluşan taban puanlar ile diğer detayları aşağıda yer alan tablomuzdan inceleyebilirsiniz;

ESKİ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ   Eski Yunan Dili ve Edebiyatı  Ücretsiz 34.831 330,09217
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ   Eski Yunan Dili ve Edebiyatı  Ücretsiz 59.948 258,42618

2020 YKS dil bölümü adayları ile diğer tüm adaylar, merak ettiğiniz tüm konuları sormak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

2019 YKS’de Eski Yunan Dili ve Edebiyatına yerleşen adayların taban puanları yayımlanmıştır. Biz de yayımlanan bu bilgilere dayanarak tablomuzu oluşturduk. Ancak kurumlardan Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümü başarı sıralamalarına dair henüz bir bilgilendirme yapılmamıştır. Bu bilgilendirmenin akabinde yazımızı başarı sıralamaları ile güncelleyeceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Eski Yunan Dili ve Edebiyatı 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.