kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Garanti Bankası İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Garanti Bankası İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik. Garanti Bankası Nedir? Kimin? Garanti Bankası İş İlanları ve Personel Alımı Garanti Bankası İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük firmaların arasında en çok bankaları görürüz. Özellikle de son yıllarda kredi kullanma kültürünün yaygınlaşmasıyla bankaların iş hacmi de artmıştır. Türkiye’de Ziraat Bankası, Halkbank, İş Bankası, Türkiye Finans, HSBC, ING Bank gibi büyük bankalar bulunur. Bunların yanı sıra sektördeki en önemli aktörlerden biri de Garanti Bankası’dır. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde faaliyet gösteren banka binlerce kişiye iş olanağı sunmaktadır. Bu nedenle her yıl binlerce kişi Garanti Bankası iş ilanları ve personel alımı hakkında sorular sormaktadır. Garanti Bankasına iş başvurusunun nasıl ve nereden yapılacağı hakkında araştırma yapılır. İşte merak edilen tüm soruların cevapları…

Garanti Bankası Nedir? Kimin?

Cumhuriyet tarihinin en eski bankalarından biri olan Garanti Bankası 1946 yılında başkent Ankara’da kurulmuştur. Yıllar içinde ülkenin en önemli markalarından biri haline gelen banka 31 Aralık 2019 tarihinde 429 milyar TL’ye ulaşan bir büyüklüğe ulaşmıştır. Günümüzde ülkenin en büyük ikinci özel bankası unvanını taşımaktadır. Türkiye’de 1000’e yakın şubesi, Kıbrıs’ta 7, Malta’da 1 olmak üzere yurt dışında 8 şubesi olan banka Düsseldorf ve Şangay’da da temsilcilik açmıştır. Bankanın 20 bine yakın çalışanı vardır. 20 milyona yakın müşteri bankadan hizmet almaktadır. 5 bin 500’e yakın para çekme makinası yani ATM sayısına ulaşmıştır. Bankanın kurucusu Doğuş Grubu’dur. Ancak banka 2000’li yıllarla birlikte sık sık el değiştirmiştir.Son olarak İspanyol bankacılık devi BBVA, Garanti Bankasını satın almıştır ve bankanın yeni adı Garanti BBVA olmuştur.

Garanti Bankası İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’nin en önemli bankalarından biri olan Garanti BBVA faaliyetlerini sürdürmek ve kalitesini artırmak için sık sık personel alımı yapmaktadır. 20 bin civarında çalışanıyla faaliyetlerini artıran banka şube sayısını yükselttikçe personel alımlarını da sıklaştırmaktadır. Garanti BBVA iş ilanları, personel alımı haberleri, işçi, memur, avukat, bankacı, gişe görevlisi alımları büyük ilgi çekmektedir.

Garanti BBVA tarafından yayınlanan iş ilanlarına her yaştan kişi başvurabilir. Ayrıca kadın-erkek iş arayan ve farklı eğitim seviyesindeki kişiler de ilanlara başvurabilir. Lise mezunu, üniversite mezunu ve yüksek lisans/doktora yapan kişilere uygun pozisyon ve ilanlar bulunur. Bankanın paylaştığı iş ilanları genellikle gişe asistanı, büro personeli, çağrı merkezi personeli, müşteri temsilcisi, güvenlik personeli, banko asistanı, servis görevlisi, avukat, yönetici, temizlik görevlisi, veznedar, uzman yardımcısı, müfettiş yardımcısı, portföy yönetmeni, yönetici asistanı, işçi gibi kadrolara yöneliktir.

Garanti Bankası İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Garanti Bankası ile ilgili en çok sorulan sorular iş ilanlarına nasıl başvuru yapılacağıyla ilgilidir. Banka iş alım süreçlerini artık elektronik ortam üzerinden yürütmektedir. Garanti BBVA’nın resmi internet sitesindeki kariyer sayfasında iş ilanları paylaşılır ve adaylara iş başvuru formu sunar. Yayınlanan iş ilanlarında başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru şekli belirtilir. Adaylar başvuru yaptıktan sonra İnsan Kaynakları başvuruları ve özgeçmişleri değerlendirip adaylarla iletişime geçer. Online mülakat, grup mülakatı, kişilik envanteri gibi aşamalar sonrasında personeller işe alınır.

Garanti BBVA iş başvuru formu: https://kariyer.garantibbva.com.tr/default.aspx

garanti bbva is ilanlari is basvurusu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.